Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ali3m

tag

válasz csasziga #168 üzenetére

Sziasztok !

A logitech x530 tényleg nagyon jo választás , sokkal jobb mint a creative hasonló áru termékei. Egyetlen baj van vele. Nagyon sokan irjátok hogy tiszta , hangos basszusa van . Azt kell sajnos mondanom hogy sztem a basszus kifejezeten levegős egyáltalán nem tiszta és rendkivül rezonál. Az összes közelben lévő tárgy (asztal, szék, ágy) ugy rezeg mintha légkalapáccsal törném a falat(és ez nem a baszus ereje hanem levegőssége miatt van ). Az valóban igaz hogy nagyon erőteljes a basszus de nem olvad bele a zenébe. Ha főleg zenehallgatásra szeretnéd használni sztem jobban jársz a logitech eggyel jobb kategoriás hangcucával a logitech z3-al. Az ára ua (igaz ez a hangrendszer 2.1 es). De ami nagyon fontos ez az első olyan mélynyomó ( tehát a legolcsóbb) a sorban amely a logitech szabadalmaztatott eljárásával készült és nem tartalmazz reflex nyilást. ez azért nagyon különleges mert egy viszonylag kisméretű mélynyomról van szó amely fantasztikus teljesitményre képes . A hangzás egyáltalán nem az a levegős dörömbölös kopogós baszus mint a a x530-nál . Én hazsnáltam mind a kettőt de a z3 szerintem sokkal sokkal jobb mint a x-es sorozat. Elsőre természetesen engem is lenyügözött a x 530 as mélynyomója hiszen nagyon erőteljes a basszus, csak huzamosabb zenehallgatás után jöttem rá hogy nem ad igazán szép hangot, sajnos a közép frekvenciák valahogy nem szólnak a mély ''elkülönül'' a többi frekvenciától a magas pedig túl sok. Ha valaki igazi hifis zenehallgatos hangfalat szeretne annak nem ajálom. Természetesen a hasonló ár kategoriáju 5.1 es rendszerek közül ez a legjobb választás !!!!

Új hozzászólás Aktív témák