- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
Igen akkor mindenképp az a jobb választás , de mondjuk a védtelen subwoofer hangszóró meg a kocka magashangsugárzók nem jönnek be annyira nekem . Nálam szerencsére rádiózás nincs , itt vidéken jó rádióval is nehéz tiszta adót befogni
. A pukkanásos dolog nem zavar mivel nagyon ritka , ha jól számolom már 4 éve a tulaja vagyok , de eszem ágában sincs lecserélni .
Amúgy nekem lenne pár ötletem ezekre a dolgokra :
a pukkanást szerintem egy jobb tápegység kellene , de lehetséges , hogy egy szűrő kondi is megoldaná.
A rádiózásra pedig annyit hogy árnyékolni kellene a bemeneti kábeleket és ha az sem elég akkor az elektronikát is. -
c41r0^
őstag
sikerült megmentenem a sub-ját egy fél tubus gumi-ám segítségével, nem lett szép a megoldás (úgy sem nézegetem, inkább hallgatom
), de legalább már nem rezonál belül hallhatóan (mondjuk 5 cmről k.va nagy basszusnál hallani kicsit, de az már nem hat meg), és a levegőt is csak a reflexcsőnél nyomja ki
összesítve: huhh, ezt megúsztam
-
c41r0^
őstag
hát gyerekek, megérdemlem az év lámája díjat
a hangkártyánál lévő egyik kis jack nem volt normálisan bedugva...azt hiszem most elásom magam...
összeszereltem, minden jó, kivéve a sub minőségét, a tápkábelnél lévő szigetelőt kibontottam, mert másképp nem tudtam volna szétszedni, valamivel be kell majd tömnöm, mert ott igencsak jön kifele a levegő, de ha be is tömöm, kb. 10%-ot biztos rontottam a sub minőségéből ezzel az akcióval, mert közelről hallgatva nagy hangerőn és nagy basszusnál a panel résznél is rezonál egy kicsit
összvissz 4 alátétet nem volt türelmem ráapplikálni a belsejében a fémpanelnél az anya alá, lehet emiatt rezonál ott...na mind1, jó lesz ez a parasztnak (mármint nekem), most megeszem, amit főztem...jó tanulópénz volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest