Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• c41r0^

őstag

válasz Lewzke #463 üzenetére

igen, sztem teljesen jól gondolod a jelenségek okait, árnyékolással összefüggő probléma lehet a rádiózás és az elektronikája szedi össze valahogy a jeleket, a tápegység előtt pedig szerintem sincs elektromos zajszűrő, ahogy írod

X-540-essel kapcsolatban egyetértek, hogy az alsó membrán sérülékeny lehet, azt nem nagyon ajánlatos hordozni...a szögletes vs. kerek hangszórók pedig már szubjektív

a home-made javításról: egyébként, mint lentebb olvashattad én szedtem már szét a subwooferét (én voltam a hülye, ha visszaolvasol pár HSZ-t, kiderül), de úgy van összerakva, hogy kész agyrém még szétszedni is, valamint csak az elektronikához férsz hozzá, a tápjához már pl. nem, mivel a dobozt nem nagyon lehet szétszedni...tele van öntve gyantával (mondjuk ez jó, mert szigetel+árnyékol) az elektronika is, és nincs az az isten, hogy úgy rakd össze a szétkapás után, hogy ne rezonáljon benne valami...gumi-ámmal sikerült megoldanom, de azért bennem volt 3 napig a gondolat, hogy szétbarmoltam én ökör...

Új hozzászólás Aktív témák