Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Egy honapja kontakthibas lett a fules, nem tudtam megfejteni a konkret helyet, okat, de veletlenszeruen a jobb oldala nem szolt. Kibsztt idegesito tud lenni...
Na de hatalmas szerencsem volt, mivel az amazonon vettem, csak visszakudltem es mar jova is irtak az osszeget, amiert egy eve (!!!) vasaroltam.
Ami a lenyeg, hogy az utodja mellett dontottem, G933 lett. Es nagyon jo dontest hoztam, imadom. Kicsit szorosabb, de sokkal jobban fekszik a fejen, fulon. Fulnek nagyobb a helye (masikon neha belogott a muanyag karima, ami hosszutavon borzasztoan nyomta a fulemet.
Lehet kotni kulon telora is (ugy hogy kozben vesz ia wireless jelet geprol), es a terhangzas is sokkal koherensebb mint a G930-nal.
Hatosugara kb masfelszer annyi, es sokkal sokkal stabilabb.Szoval ha valaki gondolkozik a valtason, es nagyjabol elegedett volt a 930-cal, ne habozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest