- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Egy honapja kontakthibas lett a fules, nem tudtam megfejteni a konkret helyet, okat, de veletlenszeruen a jobb oldala nem szolt. Kibsztt idegesito tud lenni...
Na de hatalmas szerencsem volt, mivel az amazonon vettem, csak visszakudltem es mar jova is irtak az osszeget, amiert egy eve (!!!) vasaroltam.
Ami a lenyeg, hogy az utodja mellett dontottem, G933 lett. Es nagyon jo dontest hoztam, imadom. Kicsit szorosabb, de sokkal jobban fekszik a fejen, fulon. Fulnek nagyobb a helye (masikon neha belogott a muanyag karima, ami hosszutavon borzasztoan nyomta a fulemet.
Lehet kotni kulon telora is (ugy hogy kozben vesz ia wireless jelet geprol), es a terhangzas is sokkal koherensebb mint a G930-nal.
Hatosugara kb masfelszer annyi, es sokkal sokkal stabilabb.Szoval ha valaki gondolkozik a valtason, es nagyjabol elegedett volt a 930-cal, ne habozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark Night Raid eredmények (IGP-sek ide!)
- Drón topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2027.10.02-ig garis Telekom számlás karcmentes üvegfóliás +tok dobozos!
- Next Level Racing Motion Platform V3 - 1 év Garanciával
- XBox Series X 1TB + gyári kontroller, karcmentes újszerű, hibátlan, tiszta állapotban!
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest