- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Egy honapja kontakthibas lett a fules, nem tudtam megfejteni a konkret helyet, okat, de veletlenszeruen a jobb oldala nem szolt. Kibsztt idegesito tud lenni...
Na de hatalmas szerencsem volt, mivel az amazonon vettem, csak visszakudltem es mar jova is irtak az osszeget, amiert egy eve (!!!) vasaroltam.
Ami a lenyeg, hogy az utodja mellett dontottem, G933 lett. Es nagyon jo dontest hoztam, imadom. Kicsit szorosabb, de sokkal jobban fekszik a fejen, fulon. Fulnek nagyobb a helye (masikon neha belogott a muanyag karima, ami hosszutavon borzasztoan nyomta a fulemet.
Lehet kotni kulon telora is (ugy hogy kozben vesz ia wireless jelet geprol), es a terhangzas is sokkal koherensebb mint a G930-nal.
Hatosugara kb masfelszer annyi, es sokkal sokkal stabilabb.Szoval ha valaki gondolkozik a valtason, es nagyjabol elegedett volt a 930-cal, ne habozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Firefox
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- További aktív témák...
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest