Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari1
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Bootolj be linux live dvd-ről/pendriveról ha ott jó a füles akkor driver para van, vagy vmi más kever be a drivernek. (régebben a flash videók alatt pl a flashplayer kavart be)
-
Kari1
aktív tag
válasz
sotetlovag97
üzenetére
A legújabb flashplayerek vmi miatt nem szeretik a G35-öt és olyan esetben mikor vminek a lejátszásához kell a flashplayer is, tud érdekes dolgokat csinálni a füles.
Nézd meg vmi régebbi pl 2012-es verzióval, jah és chrome alapesetben nem a feltelepített flasht használja hanem van sajátja: http://www.enounce.com/chrome-disable-pepperflash -
Kari1
aktív tag
Ha simán 2.0-ban is recseg vagyis mikor a virtualizáció nincs bekapcsolva, akkor a legegyszerűbben úgy tudod megnézni hogy pl linuxról (ubuntu) bebootolsz és live módban megnézed hogy hogyan szól ha ott is recseg akkor hardveres ha nem akkor vmi szoftveres probléma lesz.
Live linux pedig csak annyi, hogy az ubuntu.hu vagy .com-ról kiírod egy dvd-re az img file-t bebootlosz mintha windows telepítenél de a kezdő képernyőn a try ubuntu-t válaszod akkor a cd-ről fut az oprendszer vagyis nem fog a rendszereden semmit változtatni.
-
Kari1
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Sajnos azt nem tudom hogy milyen játékok alatt mivel nem szoktam játszani de pl filmeknél 5.1-el nekem tetszik (bár már lehet hogy megszokás) Viszont a párna mállásával nem kell foglalkozni mivel Logitech cseréli (remélem még mindig), mint ahogy írtam egy régebbi posztban, tehát érdemes olyat venni amin van garancia.
Nekem amúgy ez a kopás kb 20 hónap körül jött elő de akkor gari-val cserélve lett, a mostani megvan 17-18 hónapja de ezen egyelőre nem veszek észre ilyen hibát.
-
Kari1
aktív tag
Ha youtube rendes működésén azt érted hogy volt olyan hiba, hogy G35-tel 5.1-ben youtube alatt túl hangos és torz volt illetve sztereóban pedig az egyik oldal hangosabb volt, akkor tudtommal ez flash player hiba volt. Nálam is előjött Gaming Softver 8.30.86 alatt (én ezzel használom) de mikor régebbi flash playert visszatettem akkor megjavult.
-
Kari1
aktív tag
válasz
megint én
üzenetére
???
Van telefonon elérhető magyar ügyfélszolgálat. És szerintem e-mailben is fel lehet venni velük a kapcsolatot.
Én pedig olyat még nem tapasztaltam hogy a driver mindent elállított volna.
Viszont az új flash plugin a Logitech gaming centert (G35) teljesen hazavágja így a youtube-os videók élvezhetetlenek. -
Kari1
aktív tag
Fel kell hívni a magyar Logitech ügyfélszolgálatot. Ahol beregisztrálnak a rendszerbe majd garancia jegyet (valami biztos kaptál mikor megvetted a terméket, lényeg hogy valamiből megtudják hogy mikor lett véve) stb-t le kell fényképezni és fel kell tölteni. Majd az ügyfélszolgálatos ha úgy ítéli meg akkor cserélteti és a ups házhoz fogja neked vinni az új terméket. Ha műszaki problémád van a termékkel szerintem érdemes őket felhívni és utána érdeklődni. Tel.: 06-1-777-4853
-
Kari1
aktív tag
Miért nem cseréltetted mikor még garis volt? Ez a jó Logitech cuccokban hogy a garanciás ügyintézés nagyon jó. Nekem is foszlott a fülesen lévő párna de most májusban cseréltettem (júliusban járt volna le a gari). Hollandiából futár hozott egy újat (3 nap alatt) amire újra 2év gari van és a régi fülest is megtarthattam.
Szóval lehet hogy 1-2 embernek nem tetszik a füles (anyag)minősége, de ilyen garanciális ügyintézés mellett nem lehet panasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval lehet hogy 1-2 embernek nem tetszik a füles (anyag)minősége, de ilyen garanciális ügyintézés mellett nem lehet panasz.