Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteHawk24
tag
Amit te linkeltél abban van felső párna is így persze ,hogy drágább.
Rengeteg eladó van Amazonon és Aliexpressen is. Mindegyik zsákbamacska sajnos.
Amit én linkeltem azt rendeltem pontosan én is, kuponnal, akcióval együtt 500 forintot fizettem.
Sajnos más eladóról nem tudok semmit. -
VGYke
addikt
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
Köszönöm! Akkor első körben megkeresem a dobozát. Második körben megrendelem a fülpárnát.
Bár az Amazonon időközben találtam ilyeneket, de ez húzósabb. Vagy nem
-
VGYke
addikt
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
Igen. Olyan régen vettem már meg, hogy elkallódott a doboza. Eredeti csomagolásban nem volt véletlenül tartalék fül és fejpárna? Nekem azok elkezdtek porladni, hámlik le róluk a vékony műanyag borítás...
-
VGYke
addikt
Nézegeti ezt a fórumot még valaki?
-
dannytrejo1
kezdő
Sziasztok!
Van egy Sony MDR-RF811RK fejhallgatóm. A problémám az, hogy lpár napja ha laptopon vlc lejátszóval nézek filmet akkor kb. 4 perc után elkezd az antenna zöld ledje villogni, majd elsötétül és a fejhallgató leáll. Ha kihúzom az áram kábelt és visszadugom akkor újra zölden világít de 4 perc után kezdődik előlről.
Ha youtube-n nézek valamit ott nincs gond. A vlc-n új verzió van ez lehet a gond?
Tudtok ebben segíteni?
Köszi -
M3cK
tag
Megnéztem hogy mit ír ki újraindítás után.
Nem azt kérdezi hogy szeretnéd-e letiltani, hanem azt hogy szeretnéd-e engedélyezni a hangkiemelést mert letiltásra került, vagy valami ilyesmi szöveg, szóval ott igenre kell menni, azaz hogy engedélyezed a hangkiemelést. Utána majd kell még 1 gépresi, és utána már minden jó lesz elméletileg. -
M3cK
tag
Hali!
Bocsi a kései válaszért, nem voltam mostanság erre fele.
.178 as driver az melyik lenne?
Én azt ajánlanám a drivernél, hogy rakd fel a legújabbat, nekem ezzel tökéletesen működik. Ott be tudsz állítani mindent.
Basszus problémára pedig, szerintem a windowsod letiltotta a hangkiemelést a fülesen (vagy valami ilyesmi a neve). Lényeg, hogy ha letiltja, akkor utána úgy szól a füles, mint valami 1000 forintos piaci túró
.
Ezt úgy tudod helyrehozni, hogy a tálcán, a kisikonoknál, ami az óra mellett van, hangszóróikonra jobb katt, ott pedig a legalsó (legalábbis nálam, win10-en), Hanggal kapcsolatos problémák megoldása. Ezek után bejön 1 ablak ahol elemezi a hibákat, utána felhozza a lejátszó eszközöket, hogy melyiken szeretnéd elvégezni a problémamegoldást, itt kiválasztod a G35-öt, majd tovább, itt ismét továbbra kell majd menned, és ezután már kifogja javítani a hangkiemeléssel kapcsolatos hibát. Majd kérni fog egy újraindítást a gép, itt nyomsz 1 továbbot, és aztán bezárás, majd újra indítod a gépet.
Újraindítás után ha belemész a lejátszó eszközökbe, akkor van rá esély hogy megfogja kérdezni, hogy szeretnéd-e letiltani a hangkiemelést, itt természetesen nemre kell menni, és elvileg többször nem hozza fel a későbbiekben.
Ha minden igaz, akkor ezek után jól fog működni a fülesed (már ha ez volt a baja).
-
Ruffian
tag
Üdv!
Van rá lehetőség, hogy .178-as driverrel EQ használatát előcsalogassuk?
Másik kérdés, nálam a basszus siralmas, pedig mind a windows szerint, mind a driver szerint max-on van. Ennek mi lehet az oka? -
M3cK
tag
válasz
Gaborka30
üzenetére
Ment PM,
Egy részét bemásolom ide is, hátha valaki mást is izgat a kérdés;
Hát inkább azt mondanám hogy hozzá lehet szokni a szöveteshez. Nekem is az van már rég óta ( Annyi, hogy én nekem az a "szövetes" van, ami az eredeti volt, magyarul a bőrös ( kb 1 évet bírnak rendszeres használat mellett az eredeti bőrösök, utána elkezdenek foszlani). Annyi, hogy amikor elkezdett foszlani, szépen leszedegettem a bőrt, kimostam és így használom már 1 éve, + így kitudod mosni is, ha koszos lesz, vagy akármi.).
Nem szűri úgy a zajt mint a bőr párnás, de szerintem kényelmesebb, és a másik előnyös tulajdonsága, hogy nem izzad be füled/fejed, ahol a párna hozzáér. -
M3cK
tag
Hali!
Esetleg annyit megpróbálhatsz, hogy az Eszközkezelőben megnézed hogy az az USB amibe be van dugva működik-e rendesen, nem-e van jelzés, hogy valami gond van, bár mivel próbáltad másik gépen is, így gondolom nem azzal lehet a probléma, ha mégis akkor próbáld meg újratelepíteni az USB kezelő driverjét, ha ezek sem segítenek, akkor sajnos a fülessel lesz a gond, a véleményem szerint.
Sajnos még nem találkoztam ezzel a problémával, így nem tudok konkrét dolgot ajánlani.
-
M3cK
tag
válasz
Gaborka30
üzenetére
Hali!
Bocsi a kései válaszért.
Igen, a bőr réteg a fülpárnán eléggé szigetel, szóval ha lekopik, akkor egyrészt a külső zajokat is hallani fogod, másrészt pedig amit írtál is, kifog valamennyire hallatszani minden.
Megoldás: 1-2 ezer forintokért árulnak, ingyenes szállítással, új / után gyártott fülpárnákat, pl: #413-as hozzászólás -
norby91
tag
Hali.
Remélem azért valaki még figyeli közben ezt a topicot.

Nos egy fura jelenséggel állok szemben.
Adott egy 4 éves G35 fejhallgató.
A problémám az, hogy a windows hangeszköz "uac3556b" néven ismeri fel.
A logitech driver sem ismeri fel. (Próbáltam korábbival is, de nem volt sikeres)Próbáltam másik gépen is, a helyzet változatlan.
Elvégeztem a win7 teljes újratelepítését is, de nem segített.
Alkatrészek nem lettek cserélve a gépben. Minden profin működött, aztán egyik nap ezzel szembesülök.. :@Találtam több, hasonló hibával kommentelő személyeket, de nem jutottam közelebb a megoldáshoz.
Füles működik, bár máshogy, mint amikor minden rendben volt.
Egyik napról a másikra jelentkezett...
Valakinek, valami ötlet?
Köszi..
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van 2 Logitech G35 fülesem. Az egyiken a bőr eléggé elkezdett lefoszlani. Ebből a fülesből borzasztóan kihallatszik minden amit hallgatnak rajta.. A másik "burkolata" teljesen rendben van, és nem hallatszik ki semmi.
Kérdésem: a kihallatszódást valóban okozhatja a bőr lefoszlása?
Van e valami módszer a pótlására?Köszi!
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok!
Windows 10 alatt 8.79.73 szoftver verzió , semmi hibát nem fedeztem fel.
De mar van új 8.79.77 verzió is. -
Redjohn92
újonc
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
Csövi.
Pontosan nem tudom mire gondolsz az Usb alatt, usb2 és 3 alatt is próbáltam. Lehet hülye válasz..
Most lesz időm csak hétvégén foglalkozni bővebben a driver kérdéssel, ami az usb és hangkártya drivereket illeti..
Logitech-ből a 4 nappal ezelőtt kijött, 8.78.129-es van.
Másik géphez szintén több idő kell.A lényeg az volt, hogy rögtön mentem külföldi oldalakra, és meg is találtam hamar a pontos mását
a problémámnak, csak az volt a baj, hogy 2011-es cikkek voltak, rögtön lehervadtam, hogy azóta sincs meg
a megoldás annak akinél előjön.. :\ de azért köszi, ha megpróbálsz\tudsz segíteni! -
Redjohn92
újonc
Sziasztok! Egy eléggé régóta ismert hiba miatt érdeklődnék, (ami azt illeti számtalan megoldást olvastam külföldi fórumokon de nekem egy se segített :/)
Az a jellegű problémám van a fülessel, amikor a böngésződ, videók, youtube, facebook, bármilyen lejátszóval, nem akar elindulni, amíg nem tiltom le és oldom fel újra a fülest. Ha olyan kedve van, minden videó elindul, csak éppen hang nincs alattuk..
Nagyon jól szuperál játékok alatt, ezért nem szertnék megválni tőle, de valljuk be, elég sok macera így
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném, ha nem sikerül, akkor valoazinüleg, egy 2 hétig használ, csomagolás nélküli G35 tökéletes állapotban, eladó lesz :/
Előre is köszönöm!
-
Norbika88
senior tag
-
Tazzz
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy eladó G35ös fülesem..
A termék maga 1 szer volt kibontva, fel se volt véve

Logitech garanciálisan cserélte egy új készülékre a régi fülesemet. Mivel a régi is használható az újat eladnám.Ha esetleg valakit érdekel pmben lehet érdeklődni
-
M3cK
tag
Hali!
Én eddig csak 1 helyen találtam ahol lehet kapni G930-hoz és G35-höz alkatrészeket, de sajna ez a bolt németben van. Nem mindig vannak alkatrészek, mindig frissítik a kínálatot.
[G930]
[G35]
De viszont ha jól emlékszem, pár éve beszéltem velük és azt mondták hogy csak németbe szállítanak ki, de aztán ki tudja, lehet hogy mára megváltozott már a véleményük. Kérdezd meg tőlük emailban.
Miután beszéltem velük, rá pár hónapra kimentem dolgozni németbe pár hónapra, és akkor vettem a G35-ömhöz 2-2 panelt (amiről Te is beszéltél), de már sajna fel lett használva mind. Ez a kis panel állandóan eltörik nálam évi rendszerességgel (lehet nagy a fejem
).
Amikor még garis volt a G35, akkor beszéltem Logitechel, és mondtam nekik hogy küldjenek pár ilyen kis panelt aztán meg van oldva a dolog, de nem akartak küldeni, helyette küldtek 1 új fülest
-
tatahr
csendes tag
Sziasztok!
Tudom hogy nem feltétlen ide tartozik de hátha tudtok segíteni!
Adott egy Logitech G930 ami a szokasos betegségben szenved vagyis a 4 kis csavar által fogott műanyag fedolemez megadta magat...
Segítséget abban kérnék hogy hol lehetne ilyet beszerezni? Illetve hogy ugyan az e mint a G35 ön lévő? Vagy esetleg foglalkozik e valaki a javításával...
Sajnos a fülesre garancia már nincs így az nem játszik! Köszönöm előre is a segítséget mindenkinek! -
M3cK
tag
válasz
X Factor
üzenetére
Hali!
Hát itthon nem tudom, én eBay-ról szoktam rendelni ha kezd szétmenni, kb 1000 Ft körül mozog az ára, ingyenes szállítással. Innen tudsz válogatni. Régebben csak sima fekete volt, most már, hogy megjelent a G430, lehet kapni szövetest is (kék), az kicsit drágább szokott lenni. Illetve a fejpárnákat pedig itt tudsz válogatni. -
X Factor
addikt
Sziasztok,
teljesen elkopott a fül és fejpárnája a g35-ömnek. Valaki tudja esetleg, hol lehet itthon kapni hozzá?
-
bigdaddy3
tag
hali
nekem G35 van, fülpárna 1 hulladék direkt szarnak gyártották hogy útólag sokat vegyenek
pótpárnát de minek újabb 1 évig bírná!! Én nem veszek, letéptem csupaszra oszt csá!
G430 fülpárna jó lesz szerintem...
De megmarad a típushiba: letörik a hangszóró valamelyik oldalon
-
Atom Maki
tag
Akkor ennyi.
"Köszönjük, hogy felkereste a Logitech ügyfélszolgálatát.
Tökéletesen megértem a problémát, viszont cégünk jóindulata eddig sorozatosan került kihasználásra kelet-európai országokban is, ezért sajnos nem tudunk kuponkódot ajánlani már az egész EMEA/AMR/APAC régióban.
A termékét 5 éve gyártottuk, akármennyire is szeretném, semmilyen időlimitbe nem fér bele."4 éve vettem a fejhallgatómat, 5 évre gyártatta a logitech (most már ezt is tudom), épp ideje volt, hogy besz@rjon. Így jártam.
Nem tudom mit vegyek helyette, szerintetek ez az újabb fajta G430 jó választás? A szövet fülpárna miatt gondoltam erre (meg mer' olcsóbb is
) a régiről úgyis lefoszlott a műbőr.
[link] -
Atom Maki
tag
válasz
Atom Maki
üzenetére
Nah szóval lefutottam az első kört a törött G35-tel a logitech magyar supportjánál. Lényegében elhajtottak, mivel nincs meg a számlám a vásárlásról, és saját bevallásom szerint kb. 4 éve vásároltam (ami igaz is). Ezért nem foglalkoznak a problémámmal, mert "nem garanciális termék esetében nem tudunk garanciális ügyintézést végezni". És persze nagyon sajnálják, hogy beszoptam a fejhallgatóval.

Mondjuk annyi pozitívum van, hogy azt nem javasolták, hogy válasszak egy új prémium kategóriás Logitech fülest a webshopból a régi helyett.
Azért én ennél konstruktívabb megoldási javaslatra számítottam.
Nem tudom, lehet még valamivel próbálkozni ilyen esetben vagy tényleg törjem fel a perselyemet, mert a füles egyre jobban hiányzik? -
Dreamcaster
senior tag
válasz
danihoosmart
üzenetére
"Viselete kényelmes, tekintve hogy kinnt 36 fok volt kicsit melegedtem alatta. De azt hiszem ez xtrém helyzet volt." Akkó kéne egy nagyobb hűtő a fejedre!

-
Atom Maki
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Oké, köszi az infókat, elindítottam a folyamatot.
-
Atom Maki
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Oké köszi!
Regisztrálok, mert tele vagyok logitech cuccokkal.
Tényleg nehezen látszik az a szám, nekem úgy tűnik, hogy két nagy betű meg egy 3 jegyű szám, az lehet?
(a betűkben nem vagyok biztos) -
Atom Maki
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Megvan!

Hívjam fel az ügyfélszolgálatot, vagy írjak mailt? -
Atom Maki
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Köszi. Ott valami papírnak kéne lennie, mert egy deka számot nem találok sajnos?
Ez a mikrofonos oldal? -
Atom Maki
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Ez jól hangzik, de nekem nincs meg a számlám. Az s/n szám az merre van?
(Egyébként van egy legalább 8 éves logitech trackball-om annak semmi baja a kopáson kívül. De ez a törés itt nagyon átgondolatlanságnak tűnik a tervezők részéről) -
Atom Maki
tag
Sziasztok!
Járt már így valamelyikőtök ezzel a fülessel?
[link]
Minap vettem le a fejemről és csak úgy eltört.
Ez ugye nem normális? -
oneak7
tag
Sziasztok
Már 1éve g35 tulaj vagyok de valahogy nem tudom megszokni, elégé kényelmetlenek érzem!
Tudok ennél jobb fülest mondani? -
bigdaddy3
tag
sziasztok!
Fejhallgatoszerviz.hu
innen lehet rendelni G35 és társaira fülpárnát akinek nem jó az ebay

én is innen vettem.
-
M3cK
tag
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Hali!
Bocs a kései válaszért.
Jah, általában küldenek 1 újat, nem minden esetben, és nem minden perifériánál foglalkoznak javítással. Amikor nekem is eltört a füles, nekem is küldtek 1 újat, de a régit használtam 1 idejig, mert rendeltem neten hozzá alkatrészt és meglett oldva a probléma, az újat meg elraktam addig.
Ami belűről van műanyag kis fedél vagy micsoda, amit 4 csavar tart, az tört szét, és szétjött a füles. Utána még 1 évig használtam, aztán odaadtam unokatesómnak, én meg elővettem a vadi újat.
És igen, arra is 3 év garancia van, mintha csak vettél volna 1 újat.
Én amikor németben dolgoztam akkor rendeltem meg az alkatrészt hozzá, ezen az oldalon: [link] Mivel sajnos csak németországon belül szállítanak, de nem is mindig van mindenféle alkatrész. De ebay-on is vannak alkatrészek pár 1000 Ft-t ért, akár ingyen szállítással is. Ezt ajánlom azoknak akiket zavar ha lejön a bőr a fülpárnáról, mivel azok kb 2 évet bírnak csak ki maximum sajnos. 1500 Ft-okért vannak kb ebayon fülpárnák, én is rendeltem már 2 párat, régebben. -
oneak7
tag
Sziasztok!
Érdemes venni hozzá hangkártyát? Inkább játékra használom! -
sotetlovag97
tag
Üdv!
Nem fogjátok elhinni, de fullra kaptam egy új logitech g35 fülest, garipapírral mindennel.
Kicsit vicces volt mert bontás közben videóztam az egészet és nem bírtam megállni, hogy azt mondjam, "b+ ezek küldtek egy vadi újat".

Ezek után is csak tőlük fogok vásárolni.
Amúgy erre is 3 év garancia van?(mármint a cseretermékre) -
Feribacsi555
senior tag
válasz
sotetlovag97
üzenetére

-
sotetlovag97
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Ohh, az komoly lehetett
.
Köszönöm szépen az építő jellegű hozzászólást!
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Én még arról sem kaptam, hogy jön a futár.
Képzelheted mennyire meg voltam lepődve, mikor 5 nemfogadott hívás várt, 3 futár, kettő meg otthonról hogy valamit el akar vinni a futár

Szóval este szerencsétlen futárnak még vissza kellett jönnie.
Egyébként státuszt lehet figyelemmel követni az oldalukon, abból kb ki lehet szűrni, hogy mikor érkezik, olyan 2 hét az átfutás legalábbis nekem annyi volt, mikor vissza küldtem az egerem 2X. -
sotetlovag97
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Rendben, köszi.
Arról is kapok majd értesítést ha már hozza vissza?
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Hali.
Ki kell tölteni az adatokat a fixit oldalán és 2-3 munkanapon belül az általad megadott címen jelentkezni fog egy gls futár és elviszi a csomagot.
-
blaca83
őstag
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Szerintem nem mosható, vagy ha kimosod akkor nagy valószínűséggel leválik ez a műbőr bevonat ami sokaknál problémát okoz...

Amúgy is könnyen lekopik, nem hiszem, hogy a mosás különösebben jót tenne Neki.

-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Azt tudom, hogy a g35 fülpárnái és fejpárnái moshatóak, de pontosan hogyan?
Csak kézzel vagy mósógéppel is lehet?Milyen hőfokon stb...?
Akinek már van ezzel tapasztalata kérem írjon.Még annyit, hogy a fülnél a bőrpárnára(vagy olyan hatásúra) lehet e valamilyen bőrápolót használni?
-
zstorok75
újonc
Üdvözlet mindenkinek!
Olyan dologban szeretném kérni az itt egybegyűltek segítségét, hogy G35-ön lévő fülpárnám vékony műbőr borítása erősen foszlik. (Az alatta lévő szövettel bevont szivacsnak semmi baja, tehát csak esztétikai hiba)
Gondoltam, hogy kicserélem. Fotók alapján a G930 és G430 ugyan olyan formájúnak és méretűnek tűnnek.
Van e valakinek tapasztalata arra vonatkozólag (esetleg lehetősége összemérni őket), hogy valóban azonosak és csereszabatosak e.
Az én logikám azt mondja, hogy a gyártási költségek csökkentése érdekében valószínűleg azonosak, csak belső kialakításban mások.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Kari1
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Bootolj be linux live dvd-ről/pendriveról ha ott jó a füles akkor driver para van, vagy vmi más kever be a drivernek. (régebben a flash videók alatt pl a flashplayer kavart be)
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra valami kínja lett a fülesemnek.
Este még érzékelte a gép, másnap mikor beindítottam már nem érzékelte, illetve mint hangeszközt érzékelte de a gaming software nem ismerte fel. Újraraktam a driverét, nem segített. A mikrofon jelét érzékelte, ezt a hangkeverőbe néztem meg, de hangot nem adott. Szétszedtem, de semmi rendellenességet nem fedeztem fel, az usb kábel nem szakadt meg, ez ki lett mérve, gari nem játszik. Esetleg tudtok rá valamilyen megoldást? -
blaca83
őstag
Nincs már gari a fülesemre és eléggé szétkopott a műbőr borítás rajta. Sajnos hanyag voltam, mert nem cseréltettem ki még addig amíg élt rá a garancia.

Keresgéltem itthon is, de sehol sem találtam hozzá, csak az Ebay-ről lehet rendelni.
Ha esetleg tud valaki segíteni, kérem szóljon!

-
Kroni1
veterán
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Emelt dijas csak 0680 lehet, vagy mi, ez sima 061-es pesti szám, normál tarifás.
-
M3cK
tag
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Na, ezt viszont nem tudom. Csak nem az...
-
M3cK
tag
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Szerintem próbáld meg, veszíteni nem veszítesz semmit, jobb esetben pedig kicserélik, vagy küldenek 1 újat.

Magyarországi support: +36 177 74 853
Hétfőtől péntekig
9:00 – 18:00 (CET)
Ha jót találtam. -
sotetlovag97
tag
Még annyit hogy a füles kábelén ami van az a huzalozás vagy mi az isten, az nekem egy két helyen elszakadt ez miatt fel lehet hívni a Logitech-et?
-
sotetlovag97
tag
-
Kroni1
veterán
lehet rosszul fogalmaztam, az lenne a lényeg, h csak bedugod a fülest és már automatikusan ott menjen a hang, ne nekem kelljen a windowsban átállitani.. Mert ugye sima jack fülesnél ez megvan, de mivel ez saját hangkarit használ, itt gondolom más a helyzet, és ha rádugom akkor mindig ki kell választani, vagy nem?
-
M3cK
tag
Hali! Persze, a saját kártyáját használja, azt viszont nem tudom hogy megoldható-e hogy egyszerre szóljon mind a 2 helyről. Legalábbis Win7-en nem hiszem hogy megoldható hogy a 2 lejátszóeszköz egyszerre menjen. Már nem emlékszem hogy ez XP-n hogy van, de lehet hogy ott megoldható.
És amúgy mellékesen, mi értelme van annak, hogy rajtad van a fülhallgató, és megy egy hangszórón is a hang?
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Érdekelne, hogy ez a füles mindenképpen a saját beépített hangkariját használja-e?! Ugyanis azt szeretném, ha menne a fülesen és a monitor stereo kimenetén egy jack kábellel egyszerre a hang, tehát nem kéne állítgatnom. Ez megoldható lenne?!
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok keresek rossz, tönkrement G35-öt. Akinek van vagy esetleg tudna ajánlani keressen meg. thx!
-
gyvince
senior tag
sziasztok ennék egy fülest ha van valakinek eladó az írjon!
lenne még egy kérdésem mennyire zárt?? nagyon lehet hallani kintre ami a fejhallgatóba megy?

-
SirAlo
aktív tag
Azt meg leeht valahogy oldani hogy a Gaming Software 1280x720 HD felbontason ne akkora legyen hogy ne ferjen el a kepernyon? Nem lehet meretezni
-
Kari1
aktív tag
válasz
sotetlovag97
üzenetére
A legújabb flashplayerek vmi miatt nem szeretik a G35-öt és olyan esetben mikor vminek a lejátszásához kell a flashplayer is, tud érdekes dolgokat csinálni a füles.
Nézd meg vmi régebbi pl 2012-es verzióval, jah és chrome alapesetben nem a feltelepített flasht használja hanem van sajátja: http://www.enounce.com/chrome-disable-pepperflash -
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Na most lehet ki fogtok röhögni de a gépem meg a füles szivat engem.
Átmentem tesóm gépéhez ott tökéletesen muzsikált.
Áthoztam a régi fülesemet azzal is itt tökéletesen ment minden.
Na mondom akkor még egy próbát megejtek áthoztam a fülest letiltottam a realtek hangszóróit és most jó.
Most mit mondjak? -
sotetlovag97
tag
Üdv!
Nem rég vettem egy logi g35-ös fülest.
Eddig semmi gond nem volt vele.Mostanában vettem észre hogy néha lemegy a hang youtubozás közben, és steames beszélgetés közben is.
Volt és van is amikor nem tudunk beszélgetni mert nem hallok a fülesen semmit.
A youtubot elindítom és 7mp után befagy, továbbkattintok megint 7mp és befagy.
Kihúzom a fülest tökéletesen megy akadás nélkül csak a laposon.Most pl. be van dugva de még sem tudom rábírni hogy a fülesen szóljon a zene.
Az meg a legjobb ha rámegyek a hangerőszabályzóra ott átállítom hogy a fülesen szóljon, akkor vagy egyiken sem szól vagy megy tovább a gépen.Ha a hangerőt akarom feltekerni akkor befagy.Többszöri gaming software újrarakás után sem megy(volt hogy ez is befagyott, nem indult).
A némítást jelző pityegő hangot azt bezzeg hallani lehet.
Mit tehetek ilyenkor?
A gépem: samsung np350v5c-s03hu notebook, win8-al.
-
fedex1991
csendes tag
Üdv mindenki! Kérdésem lenne a Logitech G35-el kapcsolatban mégpedig az hogy megéri-e ez a headset az árát vagy inkább ilyen árban van nála már jobb is ami kapható a piacon. A válaszokat előre is köszönöm.

-
kaszaf
aktív tag
Szia!
Alaplap kézikönyvében kell lenni infónak a kivezetésekről. Nekem hátra volt dugva 2.0-ás USB-re és nem recsegett.
A tiamat sokkal jobban szól, de kell hozzá hálókártya lehetőleg dedikált, nem az alaplapi. Nekem xonar ds van. A kettő együtt kiváló. Az én fülemnek szebb a hangzása mint a G35-nek volt.
Nem volt már garis, itt pihen a polcomon, nem volt szívem kidobni.
-
VGYke
addikt
Az USB 2-3 kimenettel megfogtál. Fogalmam sincs. Meg kellene nézni (nekem) hogy a Cooler Master HAF922 ház előlapján milyen csatlakozó van és az alaplapról mi van rádugva... Egyéb iránt, ha nincs USB3-as eszközöm, ezt honnan is lehetne kideríteni?
A razer tiamat 7.1 összehasonlitva a G35-el, mennyivel jobb?
Te milyen gari indokkal cserélted? -
VGYke
addikt
Nos úgy sikerült megoldanom a problémát, hogy uninstall hangkarcsi és G35 driver. Aztán ismét felraktam a hangkarcsi, majd utána a G35 drivert, most jól működik.
Szerintem az volt a baj, hogy a múltban frissítettem a hankároly drivert és az valahogy bekavart a G35 meghajtónak (pl. nem is volt olyan hogy G35 "alapértelmezett lejátszó", most már van).Más kérdés: a 3 év korlátozott garancia hogy értendő?
Ritkán használom a fülest, de ez a 2011-ben írt sercegés probléma a kezdeti füleshez kapott driverrel is és a mostani Logitech Gaming Software LGS_8.50.281_x64 szoftverrel is jelen van, tehát nagy valószínűséggel nem szoftver probléma.
Szerintetek mit tegyek? -
VGYke
addikt
Sziasztok! Rég jártam erre... Lehet, nagyon egyszerű a problémám (pl. win7 beállítás vagy G35 driver beállítás), de hirtelen nem jövök rá.... pedig ez régen "jól" működött, csak régen vettem elő a fülest.
A lényeg: a fülesen win böngésző alatt (pl. Youtube) van hang, játékok, MediaPlayer, MPC-HC alatt nincs, tök süket.
Szerintetek mi a (szoftveres-beállításos) baj? -
Dapro
senior tag
Hi, nekem még mindig olyan próblémám van a (már jó rég óta), hogy amikor bedugom a fülest a laptopba akkor nincs hang, csak akkor lesz hang ha valamilyen windows hangot generálok (pl skypeon nyomok egy backspace gombot amitől pittyeg egyet) ezután egyből minden megjavul.
Olvastam fórumokon és több embernek is van ilyen.
Itt esetleg valakinek hasonló?
Még mindig nem találtam rá megoldást... elég zavaró egy ilyen fülesnél. logitech se tudja a választ. -
M3cK
tag
válasz
Eternitys
üzenetére
Ezer hála!
Fél éve keresek hozzá olyan kis oldali műanyag lapot, mert nekem eltört, és házilag csináltam hozzá egyet, de nem tartja tökéletesen, és néha kiesik a fülhallgató része
De amint megérkezik, nem lesz ilyen problémám. Igaz van 1 másik G35-öm is, de azt még nem is bontottam ki, meg nem is akarom még ez tönkre nem megy teljesen : ) -
M3cK
tag
Nézd meg driverben a Térhangzás keverője menüpontban, hogy ott hányason vannak a csatornák, nekem 10-11 esen vannak és tökéletesen szól. Ha így sem megy, akkor hívd fel a supportot, biztosan fognak segíteni, a Logitechnek nagyon jó supportja van. +36 177 74 853, 9:00–18:00-ig lehet őket hívni.
-
kaszaf
aktív tag
Szia!
Ne rakd fel a legújabb drivert, használd a 8.45-öst. A későbbiek nem jók. Mondjuk ettől nem függ a hangerő. Az enyém ezzel a régebbi driverrel kimondottan hangos volt. Razer tiamat 7.1-re cseréltem aminek kb. ugyan olyan a hangereje. Próbáld ki másik gépen is és semmiképp ne dugd 3.0ás USB ajzatba. Csak 1.1 vagy 2.0 esetén működik jól.
-
Eternitys
aktív tag
Mivel ennek saját beépített hangkártyája van, így nehéz megmondani akkor mi okozza. Másik gépben próbáld már? (csak hogy ki lehessen szűrni az is hogy nem-e hibásodott meg). Op rendszer hangerő, lejátszó hangerő maxon? Esetleg ezt olvasd még át: G35 Headset volume.
-
n.gab
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni G35–tél kapcsolatban.
Mennyire kéne ennek hangosnak lennie? Minden fel van tolva max.–ra és szerintem halk.
Előtte Tritton fülesem volt. Ahhoz képest ennek a hangja egyenlő a nullával.
Másnak is ilyen halk? Vagy nálam van valamivel baj?
Vagy szerintetek mi lehet a baj? Az új logitech szoftver van fent.
Volt már több usb–be is dugva ugyan az mindegyikbe a helyzet.
Segítségeket előre is köszönöm!
-
Eternitys
aktív tag
...söt ugyan itt a többi alkatrész is megvásárolható a G35-höz, hátha valakinek szüksége lesz rá.

-
Eternitys
aktív tag
Akinél a bőr borítás a füleknél elkezdett hámlani és kifutott a Logitech garancia időből az innen rendelhet új párnákat a G35-höz.
-
Bandi1111
csendes tag
Köszi már megvan
-
Bandi1111
csendes tag
Vettem én is egy G35-öst és az a bajom hogy a programjában szól a hang de játékközben,youtube-on nem
-
jozsef8
aktív tag
Hali!
Van egy Logitech G35 fülesem. Ha mélyebb basszusok jönnek, akkor berezonál a füles bal oldala. Max hangerőn erősen érezhető. Valakinek ilyen probléma? Vagy csak nálam van ez? Köszi! -
2013.március.20-ai ez új driver eddig meglepően jó sőt még talán jobb is mint a régi nem Gaming driver.
-
Kari1
aktív tag
Ha simán 2.0-ban is recseg vagyis mikor a virtualizáció nincs bekapcsolva, akkor a legegyszerűbben úgy tudod megnézni hogy pl linuxról (ubuntu) bebootolsz és live módban megnézed hogy hogyan szól ha ott is recseg akkor hardveres ha nem akkor vmi szoftveres probléma lesz.
Live linux pedig csak annyi, hogy az ubuntu.hu vagy .com-ról kiírod egy dvd-re az img file-t bebootlosz mintha windows telepítenél de a kezdő képernyőn a try ubuntu-t válaszod akkor a cd-ről fut az oprendszer vagyis nem fog a rendszereden semmit változtatni.
-
Törzsúr
senior tag
Nekem elkezdett recsegni(G35), elég zavaró. Hardveres a gond? Gariztassam?

-
Novver
senior tag
[link]
Frissítsd a C++ Redistributable Package-tÉrtelemszerűen a legfelső kettő közül válogass hogy milyen bites oprendszert futtatsz.
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Találkoztatok már ezzel a hibával?
Ötlet a megoldására? :S
legfrissebb driver van fent, a wint is párnapja telepítettem újra, szóval nincs rajta sok kacat. Pár napig ment, aztán egyszer csak befagyott. -
SirAlo
aktív tag
Olvastam itt hogy az uj G35 Driverek nem jok semmire, ezt kijavitottak mar vagy meg mindig erdemesebb a regi drivert felrakni ? Tegnap rendeltem a G35-ot es erdekelne
-
Novver
senior tag
Sziasztok. Elhatároztam hosszas tűnődés és utánaolvasás , na megy egy egyszeri kipróbálás után hogy veszek egyet

Végigolvastam az itteni összes kommentet is.
Csak nyugtázás kéne akkor az üzembehelyezés menetéről.
Ha jól vettem ki akkor először a driver (g35_101178_x64 ezt ajánlotta sokatok) aztán bedug, aztán örül (jó esetben
Hogy mi a különbség a g35_101178j_x64.exe és a "j" nélküli közt, azt nem sikerült kiderítenem.
Továbbra is elkerülendő a gaming software?
Köszi a válaszokat előre is.

-
-
Kari1
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Sajnos azt nem tudom hogy milyen játékok alatt mivel nem szoktam játszani de pl filmeknél 5.1-el nekem tetszik (bár már lehet hogy megszokás) Viszont a párna mállásával nem kell foglalkozni mivel Logitech cseréli (remélem még mindig), mint ahogy írtam egy régebbi posztban, tehát érdemes olyat venni amin van garancia.
Nekem amúgy ez a kopás kb 20 hónap körül jött elő de akkor gari-val cserélve lett, a mostani megvan 17-18 hónapja de ezen egyelőre nem veszek észre ilyen hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest