Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3cK
tag
Megnéztem hogy mit ír ki újraindítás után.
Nem azt kérdezi hogy szeretnéd-e letiltani, hanem azt hogy szeretnéd-e engedélyezni a hangkiemelést mert letiltásra került, vagy valami ilyesmi szöveg, szóval ott igenre kell menni, azaz hogy engedélyezed a hangkiemelést. Utána majd kell még 1 gépresi, és utána már minden jó lesz elméletileg. -
M3cK
tag
Hali!
Bocsi a kései válaszért, nem voltam mostanság erre fele.
.178 as driver az melyik lenne?
Én azt ajánlanám a drivernél, hogy rakd fel a legújabbat, nekem ezzel tökéletesen működik. Ott be tudsz állítani mindent.
Basszus problémára pedig, szerintem a windowsod letiltotta a hangkiemelést a fülesen (vagy valami ilyesmi a neve). Lényeg, hogy ha letiltja, akkor utána úgy szól a füles, mint valami 1000 forintos piaci túró
.
Ezt úgy tudod helyrehozni, hogy a tálcán, a kisikonoknál, ami az óra mellett van, hangszóróikonra jobb katt, ott pedig a legalsó (legalábbis nálam, win10-en), Hanggal kapcsolatos problémák megoldása. Ezek után bejön 1 ablak ahol elemezi a hibákat, utána felhozza a lejátszó eszközöket, hogy melyiken szeretnéd elvégezni a problémamegoldást, itt kiválasztod a G35-öt, majd tovább, itt ismét továbbra kell majd menned, és ezután már kifogja javítani a hangkiemeléssel kapcsolatos hibát. Majd kérni fog egy újraindítást a gép, itt nyomsz 1 továbbot, és aztán bezárás, majd újra indítod a gépet.
Újraindítás után ha belemész a lejátszó eszközökbe, akkor van rá esély hogy megfogja kérdezni, hogy szeretnéd-e letiltani a hangkiemelést, itt természetesen nemre kell menni, és elvileg többször nem hozza fel a későbbiekben.
Ha minden igaz, akkor ezek után jól fog működni a fülesed (már ha ez volt a baja).
-
M3cK
tag
válasz
Gaborka30
üzenetére
Ment PM,
Egy részét bemásolom ide is, hátha valaki mást is izgat a kérdés;
Hát inkább azt mondanám hogy hozzá lehet szokni a szöveteshez. Nekem is az van már rég óta ( Annyi, hogy én nekem az a "szövetes" van, ami az eredeti volt, magyarul a bőrös ( kb 1 évet bírnak rendszeres használat mellett az eredeti bőrösök, utána elkezdenek foszlani). Annyi, hogy amikor elkezdett foszlani, szépen leszedegettem a bőrt, kimostam és így használom már 1 éve, + így kitudod mosni is, ha koszos lesz, vagy akármi.).
Nem szűri úgy a zajt mint a bőr párnás, de szerintem kényelmesebb, és a másik előnyös tulajdonsága, hogy nem izzad be füled/fejed, ahol a párna hozzáér. -
M3cK
tag
Hali!
Esetleg annyit megpróbálhatsz, hogy az Eszközkezelőben megnézed hogy az az USB amibe be van dugva működik-e rendesen, nem-e van jelzés, hogy valami gond van, bár mivel próbáltad másik gépen is, így gondolom nem azzal lehet a probléma, ha mégis akkor próbáld meg újratelepíteni az USB kezelő driverjét, ha ezek sem segítenek, akkor sajnos a fülessel lesz a gond, a véleményem szerint.
Sajnos még nem találkoztam ezzel a problémával, így nem tudok konkrét dolgot ajánlani.
-
M3cK
tag
válasz
Gaborka30
üzenetére
Hali!
Bocsi a kései válaszért.
Igen, a bőr réteg a fülpárnán eléggé szigetel, szóval ha lekopik, akkor egyrészt a külső zajokat is hallani fogod, másrészt pedig amit írtál is, kifog valamennyire hallatszani minden.
Megoldás: 1-2 ezer forintokért árulnak, ingyenes szállítással, új / után gyártott fülpárnákat, pl: #413-as hozzászólás -
M3cK
tag
Hali!
Én eddig csak 1 helyen találtam ahol lehet kapni G930-hoz és G35-höz alkatrészeket, de sajna ez a bolt németben van. Nem mindig vannak alkatrészek, mindig frissítik a kínálatot.
[G930]
[G35]
De viszont ha jól emlékszem, pár éve beszéltem velük és azt mondták hogy csak németbe szállítanak ki, de aztán ki tudja, lehet hogy mára megváltozott már a véleményük. Kérdezd meg tőlük emailban.
Miután beszéltem velük, rá pár hónapra kimentem dolgozni németbe pár hónapra, és akkor vettem a G35-ömhöz 2-2 panelt (amiről Te is beszéltél), de már sajna fel lett használva mind. Ez a kis panel állandóan eltörik nálam évi rendszerességgel (lehet nagy a fejem
).
Amikor még garis volt a G35, akkor beszéltem Logitechel, és mondtam nekik hogy küldjenek pár ilyen kis panelt aztán meg van oldva a dolog, de nem akartak küldeni, helyette küldtek 1 új fülest
-
M3cK
tag
válasz
X Factor
üzenetére
Hali!
Hát itthon nem tudom, én eBay-ról szoktam rendelni ha kezd szétmenni, kb 1000 Ft körül mozog az ára, ingyenes szállítással. Innen tudsz válogatni. Régebben csak sima fekete volt, most már, hogy megjelent a G430, lehet kapni szövetest is (kék), az kicsit drágább szokott lenni. Illetve a fejpárnákat pedig itt tudsz válogatni. -
M3cK
tag
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Hali!
Bocs a kései válaszért.
Jah, általában küldenek 1 újat, nem minden esetben, és nem minden perifériánál foglalkoznak javítással. Amikor nekem is eltört a füles, nekem is küldtek 1 újat, de a régit használtam 1 idejig, mert rendeltem neten hozzá alkatrészt és meglett oldva a probléma, az újat meg elraktam addig.
Ami belűről van műanyag kis fedél vagy micsoda, amit 4 csavar tart, az tört szét, és szétjött a füles. Utána még 1 évig használtam, aztán odaadtam unokatesómnak, én meg elővettem a vadi újat.
És igen, arra is 3 év garancia van, mintha csak vettél volna 1 újat.
Én amikor németben dolgoztam akkor rendeltem meg az alkatrészt hozzá, ezen az oldalon: [link] Mivel sajnos csak németországon belül szállítanak, de nem is mindig van mindenféle alkatrész. De ebay-on is vannak alkatrészek pár 1000 Ft-t ért, akár ingyen szállítással is. Ezt ajánlom azoknak akiket zavar ha lejön a bőr a fülpárnáról, mivel azok kb 2 évet bírnak csak ki maximum sajnos. 1500 Ft-okért vannak kb ebayon fülpárnák, én is rendeltem már 2 párat, régebben. -
M3cK
tag
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Na, ezt viszont nem tudom. Csak nem az...
-
M3cK
tag
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Szerintem próbáld meg, veszíteni nem veszítesz semmit, jobb esetben pedig kicserélik, vagy küldenek 1 újat.

Magyarországi support: +36 177 74 853
Hétfőtől péntekig
9:00 – 18:00 (CET)
Ha jót találtam. -
M3cK
tag
Hali! Persze, a saját kártyáját használja, azt viszont nem tudom hogy megoldható-e hogy egyszerre szóljon mind a 2 helyről. Legalábbis Win7-en nem hiszem hogy megoldható hogy a 2 lejátszóeszköz egyszerre menjen. Már nem emlékszem hogy ez XP-n hogy van, de lehet hogy ott megoldható.
És amúgy mellékesen, mi értelme van annak, hogy rajtad van a fülhallgató, és megy egy hangszórón is a hang?
-
M3cK
tag
válasz
Eternitys
üzenetére
Ezer hála!
Fél éve keresek hozzá olyan kis oldali műanyag lapot, mert nekem eltört, és házilag csináltam hozzá egyet, de nem tartja tökéletesen, és néha kiesik a fülhallgató része
De amint megérkezik, nem lesz ilyen problémám. Igaz van 1 másik G35-öm is, de azt még nem is bontottam ki, meg nem is akarom még ez tönkre nem megy teljesen : ) -
M3cK
tag
Nézd meg driverben a Térhangzás keverője menüpontban, hogy ott hányason vannak a csatornák, nekem 10-11 esen vannak és tökéletesen szól. Ha így sem megy, akkor hívd fel a supportot, biztosan fognak segíteni, a Logitechnek nagyon jó supportja van. +36 177 74 853, 9:00–18:00-ig lehet őket hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

Itt sem kell váltogatni a hangfal és a füles között, automatikusan átvált fülesre, csak úgy mint a jack füleseknél. 
Fél éve keresek hozzá olyan kis oldali műanyag lapot, mert nekem eltört, és házilag csináltam hozzá egyet, de nem tartja tökéletesen, és néha kiesik a fülhallgató része