- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
flegga92 #152571 üzenetére
194 vagyok, akkor is már akörül voltam, átérzem a helyzetet.
Amúgy én biciklivel vagy motorral (Puch Maxi S, MZ ETZ 125) jártam, csak ~900 méterre van a gimi.
-
MasterMark
titán
válasz
flegga92 #152451 üzenetére
Itthon se tudják használni a többsávos körforgalmat. Igaz, itthon szabályozva sincs úgy ahogy kellene.
Külsőben csak akkor kéne menj, ha épp lemész a kijáraton, így a belsőből kivágás értelmezhetetlen, hiszen ha nem mész ki, akkor miért mész a külsőben?
Ugyanez van a soroksári Auchannál a kétsávos korforgalomban. Megy körbe az okos a külső sávban mindenkit feltartva úgy hogy gyakorlatilag csinál egy teljes kört.
Teljes sötétség. -
gzbotii
nagyúr
válasz
flegga92 #152456 üzenetére
Bukaresten kívül minden nagy román városban jártam (Arad, Nagyvárad, Jászvásár, Kolozsvár, Brassó, Ploiesti, etc), de nagy különbséget vezetési stílusban BP-hez képest nem láttam, ami azért engem is meglepett. De ami közveszélyes őrült közlekedik a székes fővárosba...
Bukarest meg másik mese azért, az mindenki szerint dzsihád -
Micsurin
nagyúr
válasz
flegga92 #143564 üzenetére
Az olaj az valid azt haverom egyszer tesztelte az 1.8-ason
, a szűrő előtt méri amúgy ha jól rémlik, ott láttam egy hőgomba szerűséget, 55 Fokra elég lassan mászik fel de onnan viszonylag hamar ~6-8km felmegy már 70-80 fokra, nyári melegben a rekord 119 volt pályán picit lejtőn felfelé de ált. olyan 105-106-ra áll be.
Qru: Neked is köszi. Nem rugdalom annyira nem is lehet de néha reggel sietősre veszem a figurát ha már meleg a blokk.
-
DEJVID
őstag
válasz
flegga92 #143438 üzenetére
Én itt lakom az M5, M0 találkozásához tök közel, de sosem a nulláson megyek az M7 felé. Szerintem hosszú is meg szar is. Én a Lágymányosi híd, Szerméi, Egér út útvonalon szoktam menni, esetleg a Petőfi híd, Budaörsi úton.
Persze, ha az M5-ről jössz, ezek már hosszabbak, de simán lehet, hogy gyorsabbak.
-
Mappa
addikt
-
Rivaul
addikt
válasz
flegga92 #14927 üzenetére
Az árazó topicot ITT találod. Elvileg az hivatott realizálni az árat. Sajnálom az egészet. Az megy hogy a kártevő tolvaj nem hajlandó kifizetni a tulaj által kért árat
Lehet hogy az átlagnál a picit magasabb amit kértek de akkor is... Cella helyett a roncsba préseltetném arra a 4-5 évre a tagot az tuti...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- Filmvilág
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Használt profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest