- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
Fecogame #349417 üzenetére
Miota van molkartyam azota atmeneti idoben negyevszakost hasznalok a moltol, igazabol egy kutya a tobbivel, nem jobb es nem is rosszabb. Bar en amugy az eddigi osszes szelvedomosomat utaltam, nem szedi le rendesen a bogarakat. Mostam a kuton tankolas kozben szelvedot, majd betoltam egy gepi mosasra, majd spricckoltam ra a szelvedomosobol es meg mindig van rajta retek..
-
válasz
Fecogame #349417 üzenetére
PREVENT Szélvédőmosó 4 évszak 5 liter használok tavasztól, eddig semleges, majd a téli tapasztalatokról beszámolok.
Ha Auchen felé járok, akkor veszek párat JP-set kipróbálni 323 vagy 456 literje nem mindegy.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Fecogame #286245 üzenetére
Pl. egy ilyennel. Ha Mosonmagyaróvár környékén tartózkodsz, szívesen ránézek neked.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Fecogame #218232 üzenetére
Lidl féle jó árban van és 3 év garis, csak rosszabb esetben egy évet kell várni, mire van boltban 😅 viszont ha csak otthoni használatra kell 1-2 autóhoz ütvecsavarozó, akkor inkább vezetékeset vennék, erősebb és ugye töltés/akku logisztika nincs (plusz a szokásos 3 darabos, alufelni védős Cr-Mo fej készlet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest