- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mobal #324162 üzenetére
Megértem a dühödet, voltam ebben a cipőben én is. Xanax, pihi, nyugi
Nem tudsz mit tenni, nincs kontrollod felette. Eurotax alapján kalkulálnak valamit, egyszer érdemes fellebezni, hátha kapsz picit többet. Kb ennyit tehetsz
Olyan is van, az nem tudom volt-e említve, hogy a roncsot nem veszi meg senki. Én így jártam a civiccel, nem jött rá licit. Olyankor nincs opciód, kapsz x összeget, meg vigyed a roncsot ahova akarod.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
mobal #324171 üzenetére
Kikérjed? Nekem megmondta kerekperec a biztosítós csávó.. anno amikor picsánverték az autómat.. mondjuk az volt a mákom hogy a turbos modellből volt egy darab volt fenn akkor épp, akkori árakhoz képest egész magasan, így azt számolta legolcsóbbnak, így az eurotax érték nek a 2x-ese lett majdnem az átlagolás eredménye.
Amúgy létezik egyedi elbírálás is az olyan esetekre amikor nem egy átlag lefosott állagú közlekedőedényt reccsentenek meg..
-
aktív tag
válasz
mobal #324162 üzenetére
Sajnos a magyar biztosítási rendszerben ez pontosan úgy működik, ahogy leírtad. Amellett, hogy rengeteg bosszúságod van az esetből, semmilyen módon nem veszik figyelembe, hogy a te autód nem egy lefingott bontószökevény volt, hanem egy megvigyázott, karbantartott darab volt. A biztosító avultat, nehogy véletlen többet érjen az autód a baleset után (lol), de abban semmilyen módon nem kárpótol, hogy az az autó sérülésmentesen már soha többet nem lesz eladható (ha nem gtk-ról beszélünk). És emellé tedd azokat a számokat, amiket az elmúlt hsz-ekben említettek, mint biztosítási díjak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mobal #324116 üzenetére
Ajánlanak egy összeget és onnan 2 út van, vagy megtartod a roncsot (eladod, tyúkólat csinálsz belőle, stb) ilyenkor a maradványértéket fixen levonják vagy meghirdetik ők licitálásra és ott amennyiért elmegy a roncs azt vonják le végül a kártérítésedből.
2 dologban lehetsz teljesen biztos: lassúak lesznek és keveset fognak fizetni.
-
-
válasz
mobal #240632 üzenetére
Tankolasonkent nullaz magatol. 3 fele BC adatot tarol, az aktualis tripét ami leallitaskol nullazodik, a tankolastol tankolasig tarto intervallumot, amit onmagatol nullaz teletanknal es van egy osszes eddig megtett km alapjan szamolt. Nyilvan en amit irtam az a tankolasok kozotti BC volt.
-
6030D
addikt
válasz
mobal #239908 üzenetére
Cég a tulaj, a vételárat elszámolja, 5-6 évesen eladja az autót. Az, hogy utána mi van vele, nem érdekli.
A Skodán 120e volt a szerviz 2 évesen 24e km után. Ha 6 év/72e km alatt van rajta 3 szerviz, akkor az ~360e Ft. Ha 7, akkor 840e Ft. Nyilván a számok változnak az évek alatt, meg gari után nem kell márkaker, meg a köztest is le lehet engedni otthon, de a lényeg a könyvelésben lesz.Közben látom, hogy lízinges a Ceed, akkor meg főleg...
-
válasz
mobal #239908 üzenetére
Én megértem az ő álláspontját is. Juttatásként ad valamit, neki semmi érdeke nem fűződik hozzá, hogy ráköltsön még 100e Ft-ot pluszban, a lelki békém miatt. Amíg tart a lízing állja minden kötelező ktsg-ét. Ha én kitalálom hogy le akarom fóliázni a kocsi elejét a kavicsok ellen, azt se fogja kifizetni.
-
-
válasz
mobal #238891 üzenetére
Nekem a munkám miatt még jobb is lenne a HO bizonyos szempontból, de nálunk a főnök szerint ha nem vagyok az irodában, akkor nem dolgozom, ha bent vagyok és Facebookozok, akkor igen. Hát ez van, viszont tizenx év után nehéz lenne váltani, főleg, hogy vannak bizonyos előnyei is a helynek.
-
-
brumi1024
veterán
válasz
mobal #233935 üzenetére
Mindekozben Auchannal 16000 Ft-ert lehet tankolni trankzakcionkent, mindezt piaci aron. Ha valaki jogosult a hatosagi arra akkor 9781 Ft-ot szamlaznak ki... Pozitiv lenne ha elengednek ezt a piaci manipulaciot, es mondjuk inkabb egyeb helyeken nyujtananak tamogatasokat.
-
válasz
mobal #233023 üzenetére
Sztem egy 17'-es ceedben kb alapfelszereltség lehet. 18-tol biztosan. De meg a 15 eves accordban is szeria volt a tükör fűtés. Csak próbálom megérteni, hogy milyen univerzumban fontosabb a kulcs nélküli bejutas meg az elektronikus kézifék ezeknel az alapvető extraknal.
-
-
válasz
mobal #231547 üzenetére
Hany eves a ceed? Csak hogy tudjam mikor kell eladni ezeket
Legujabb amin ki vagyok egve, a ceed csoportban mar tobben is panaszkodtak a vatta uj autokra, hogy napon allva meghulyul a radio. Megsuti a tabletet a nap es random hibakat produkal amig ki nem hűl... agyam eldobom.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
mobal #231547 üzenetére
Általában az első lökhárító mögött van a tartály valamelyik oldalt, a szivattyú értelemszerűen a tartály alján. Felülről el sem éred, elölről a lököst kell lebontani minimum, alulról emelve férhetsz hozzá talán az alsó motorvédő burkolatot levéve. Ez egy ördöglakat: nem lehetetlen, de megkínlódsz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Béta iOS-t használók topikja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest