- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Magyarított Android alkalmazások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
szőröscica #314346 üzenetére
"Persze minél több, annál jobb, megértem,..."
Ez inkább addig igaz, amíg müködik," mert utána inkább csak fejfájást okoz, meg extra rollereket.Ott volt a Cupra, DCC, de szép, de jó, de 3 év alatt még forszírozva sem kellett soha Komforton kívül más, de 5 évesen elfingó gátló cserébe (akkor) 500€ volt, csak mert DCC... ma már talán megvan 200-ból is, de akkor is totál felesleges pl. a tulajok 90%-ának..
De látva Tse kalandjait a TPMS-sel, vagy az újabb VAG Infotainment kanosszajárásokat, számomra is lassan a kevésbé felszerelt autók lesznek a vonzóbbak...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #314346 üzenetére
Az adaptív led nagy királyság, azt nyugodtan felvehetnéd a listára. Mondom én aki még az ülésfűtést is felesleges úri huncutságnak gondolja...
Nekem ami kéne az CP mellé a holttér figyelő de klímából meg tempomatból elég a parszt verzió is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- 3DMark06 eredmények
- OTP Bank topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okos Otthon / Smart Home
- Brave
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged