- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Tsebacsi #314321 üzenetére
Ha már TPMS. Hogy lehet megoldani, hogy a teljes értékű pótkerék (5. kerék) is tudjon érvényesülni?
A Kiában a pótkerék is ugyanolyan lemezfelnin van, mint a többi, egyszerre vettem az 5 db négyévszakos gumit, az 5. kerék a jobb oldalon forog, tehát ott nem csak az elsőt, hátsót cserélem meg. Első csere volt meg, a JE a csomiba került, a JH ment előre, a pót meg JH-ra. A csomiban lévőt túlfújtam 3 bar-ra, mikor megvolt a kerékcsere. Utána az első pár km múlva a TPMS hibát dobott. Leengedtem arra a nyomásra, amiken a kocsi is áll, de a hiba maradt. Nem sok értelmét látom a 4S gumi előnyének, ha szezononként ugyanúgy gumishoz kell mennem TPMS-t átrakatni.
Mondjuk, a hibajelzés annyira nem zavar, műszaki vizsga előtt pár nappal meg cserélek kereket, hogy helyreálljon a kocsi lelki békéje, de ha van valami értelmes megoldás, akkor megcsinálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged