- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
Alacsonya fordulat de a terhelés sem annyira nagy. Nem visz át annyira nagy nyomatékot ilyenkor. Akkor van baj, amikor 40-el gurul valaki 4.-ben és még gyorsítani is szeretne, de nem vált vissza. Ilyenkor tölt a turbó, nyomaték lesz faszig, meg terhelés is. Egyesben és hátramenetben van limit, a turbó nem tölt teljes nyomást, ezzel védi a lendkereket...meg a gumikat.
-
Declare
őstag
Total +1
Jo mondjuk van azert agynelküli olyan is aki a szürkegazdasagbol, vagy szerencseböl meriti a vagyonat es jatsza az eszet a zsir uj feher+vajbör kombos x6 ban (halolom ez a kombinacio ....tipikus focistawagen) , de nyilvan sokan akik megdolgoznak a vagyonukert azoknal intelligencia es esz is tarsul a bmw melle.
Nyilvan nagy az eselye, hogy a nemetorszagbol behozott, kivagott dpf es, ledugozott agr es, Jozsi´s oil-nel tankolo 13 eves, fekete füstöt okado 530d (aminek a hatuljan csak egy M van
), nem tartozik ehhez a körhöz...ellenben azt gondolja, a vilag az öve
-
-
F_Zolee
nagyúr
Ja és még a bérlésen felül még ott van az üzemanyag költség. Nem tudom mi a bevett szokás de el tudom képzelni, hogy teli tankkal hozod-viszed vissza így már nem csak 4-5k lesz a vége.
1x akartam bérelni de végül nem került rá sor.
(#19933) bitpork: és akinek nincs hitelkártya annak adnak biciklit?
-
-
AMD Power
titán
Nekem azért picit több volt ,de nem sokkal.
-
-
törölt tag
Hát igen. A kommenteket is érdemes elolvasni, pl.: "Eddig hibátlanul működik, Jász-akkuból 75 Ah-s volt bent eddig, Moll-ból elég volt a 46 Ah-s, ugyan azt produkálja."
Borisz76 Próba, cseresznye! Nem hiszem, hogy pont Moll-t vennék, annyiért. Mert lehet jó, mint ahogy a többi, de csodák nincsenek. [link] -
TaaT
nagyúr
Ja el is felejtettem, összetörték a passatunkat, és a VW szalontól kaptunk egy ventot csere autónak, fura hang jött az első fékek felől, ránéztünk és láttuk hogy a betét nullás, vas a vassal érintkezett. Visszavittük hogy csináljanak neki valamit és még fel is vágtak hogy ők milyen jófejek hogy a tárcsát is lecserélték.
-
Rivaul
addikt
A gumi és fék az engem is kiborít. Kötözőpántos lökös és egyebek? Nah azt már meg tudom érteni. Minden nap a parkolóba valami borom odabaxa az autódnak az ajtaját vagy rátolatnak stb. Nekem is van pág gány a kocsimon és műszakilag is van amit rendbetennék. Kispénzű ember a többség sajnos idehaza, és nem hogy az autón de a kaján is spórolni kell. BKV-t meg nem engedhetek meg magamnak, és ez nem vicc
Én szerencsésebb vagyok mert nagy részét meg tudom szerelni a kocsimnak, ezért nem egy hulladék még. Aki viszont nem ért hozzá annak meggyűlhet a baj a szervizeléssel. És sajnos leginkább nem azért mert nem akar rá költeni, csak szimplán nem tud
(persze nem a rétinégerekről beszélek mert azok xarnak bele még akkor is ha van elég lóvé a bodzaszedésből...) -
TaaT
nagyúr
"de műszaki beállítottságú és autók iránt érdeklődő emberként ezektől annyira fel tud forrni az agyvizem"
Az emberek többségének semmilyen műszaki beállítottsága nincs, és eszen a járművezetés oktatás sem segít, legalábbis amilyen kérdések néha felbukkannak itt a fórumon.
Ha meg valaki számláról számlára él akkor a kocsi lesz az utolsó amire költeni fog. Plusz idehaza dívik az a hozzáállás hogy használt autóra nem költünk, szívjon vele majd a köv gazdája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest