- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
-
válasz
radi8tor #305383 üzenetére
Mi van átvetted a jajjdecsúnya üzemeltetését?
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #305320 üzenetére
Opelre elég sok mindent lehet kapni használtan, akartam rá venni alufelnit gumival, 120-130 -ért lett volna hasznalható gumival, de inkább 150-ér vettünk csak gumit, mert azzasszony azt mondta neki az nem kell, ki tudja hogyan használták.
Seatra siman vettem gumi+felnit 120- ért, tökéletes volt mind a kettő
Nem vagyunk egyformák -
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor #305165 üzenetére
A teremgarázsban szoktam rá: az üres hely melletti autó rendszámtábláját kell megcélozni a saját kocsim sarkával kis íven fordulva, másik irányba hátra, aztán előre korrigálás nélkül, biztonságos távolságokkal befér, nem kell centizni.
Feleségem még is azt irigyli, hogy tudok elsőre mindig jól betolatni.
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
radi8tor #305149 üzenetére
Ugyanez a gondom a használt autó akksival is. Lemerült, vettem másikat, jelenleg tartom a garázsban mivel ahol vettem az újat, régit nem veszik át, pedig legegyszerűbb lenne, hogy ott leadom és vigyék el. De ilyen az autó gumi is, ha nem veszek gumisnál semmit, leadni max pénzért tudom, van ahol azért sem.
Erre majd egyszeri autós kidobja az út szélén, csak azért mivel feleslegesen komplikált a folyamat.
-
válasz
radi8tor #305109 üzenetére
Most mért, lehet épp úgy parkoltak az autók mikor beállt
Ha már parkolás: az utcánkban várakozni tilos van, kivéve a kijelölt parkolóhelyek. Of korsz mindenki telibe kakilja és rendszeresen szoktam látni hogy osztogatják a 25-50€-s cetliket. Mégis adott autók rendre a tilosba parkolnak. Még így is olcsóbb mint garázs helyet bérelni? Meg aztán nehogy 500 métert gyalogolni kelljen...
(szomszéd utcában már lehetne parkolni, ha lenne hely) Vagy van az a kategória is, akiről tudom hogy lenn van a garázsban helye, mégis az utcán áll a tilosban.
Kár, hogy mostanában már nem szállítják el az autókat. -
polonic
félisten
válasz
radi8tor #305100 üzenetére
Használattól függ, hogy kéne cserélni.
Itt 15 ezer vagy 1 év a periódus.
De bele van írva a kézikönyvbe, hogy ha így meg így használod, akkor bizony 7500.Az FKF hulladékudvarban egész sok mindent le lehet adni. Köztük az használt olajat, az olajos flakonokat, fagyállót, használt gumit is.
-
válasz
radi8tor #305003 üzenetére
Egyet is értek.
(Amúgy jó téma, hogy hol próbálgassa az ember fia/lánya ezt...)Pont ilyen indíttatásból mondtam lányomnak, hogy "most bekapcsolom a D módot (Giulieeettta'); na most lépj oda neki" (egyenes út , nó forgalom).
Csak hogy érezze, mi van a segge alatt. Tetszett neki, főleg az Astra után.
De a kanyarba még nem rakatom be vele erősebben.
Először tanuljon meg higgadtan és szabályosan vezetni, aztán jöhet a további rész.Az mindenképp jó volt, hogy mire hazaértünk addigra ránk esteledett, és azt mondta, hogy sötétben még nem vezetett. "Akkor lassíts, és vezess úgy, ahogy biztonságosnak érzed"...
És lelassított. Aztán szerintem rájött, hogy nem is olyan vészes, és visszaállt 90-re.
Jó látni, érezni, hogy fejlődik.Még a visszaváltást emelt fordulattal meg kell tanulnia, mert még "rárúgja" a kuplungot. Majd gyakoroljuk.
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz
radi8tor #304844 üzenetére
Egyszer kicsit kutakodtam a témában. A talált infók alapján ilyenkor nem feltétlen "megmarásról" van szó, hanem a bogártetemes részen más hőtágulás miatt sérül a lakkréteg. Itt mondjuk csak matt foltokat látni, de találkoztam már olyannal, hogy polírozás után a felület fényes, sima lett a lakkréteg teteje, de alatta lehetett látni a színrétegben is a sérülést.
-
rbalint88
addikt
válasz
radi8tor #304790 üzenetére
A Hunyadin Saint Gobain a gyari beszallito es Hyundai logo nelkuli elvileg ugyanolyan kerult bele, gyakorlatilag gyengebb minoseg - also 10 centin torzit, a raszteres reszek nem olyan szepek rajta. De igy onresz nelkul megvolt (230k lett volna), a gyari az onreszes es a teljes koltseg 330k lett volna. Es mivel ceges auto es kaphat meg ilyet (a gyari uvegen 4 kavicsbol 3-at Bp es Budaors kozott kaptam az M1/M7-en…
) jo lesz bele az utangyartott is…
-
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #304571 üzenetére
Nálam a szerelőtől mennek be a csomiba, onnan meg a pincébe. Igyekszem még a szerelő előtt elvinni lemosni a kocsit a lándzsásba, így kicsit tisztábban teszem el a kerekeket. Nincs pofám a bérház belső udvarát összekoszolni. (najó, lehet lusta is vagyok..).
Múltkor pont szívás volt, mert vizes nap volt és szárítottam a pince közös részén még pár napig a kerekeket, mielőtt elpakoltam... (szerencsére nem szólt senki)
-
-
-
-
-
Snoop-y
veterán
válasz
radi8tor #304356 üzenetére
Ha akarnak nagyon jol es gyorsan tudnak dolgozni. Mondjuk a ket falu kozti utat egy 50 meteres szakasz miatt 1 evig lezartak. Mindent is kicsereltek alatta. De pl a villamos fordulot sinekkel egyutt meg a komplett korforgalommal plusz egy 100 meteres szakaszt meg 5 nap alatt. Szerdan kezdtek hetfon reggel 6-kor mar be volt fejezve. Mikor kikuldtek a papirt, hogy mit terveznek ahh mondom ezt tuti elirtak
Mondjuk minden IS gepesitve van. Itt nem nagyon latsz figurakat a godorben lapatolni. Feltorik a geppel es egy orias porszivoval kiszedik a tormeleket.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #304304 üzenetére
Jah aztán alább hagyott nálam ez a bringás korszak szerencsére (drága sport lett ez is), így nem lett horog.
Ma az autópályán (természetesen Németországban) betalált egy A Merci. Mondom jó akkor játsszuk le, x80-nál feladta, pedig ha tudná mennyire közel vt a győzelemhez.
Btw dombon lefelé (hátszélben) megvolt a y00. -
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #304220 üzenetére
Fair enough.
Más: Végül is a MiTo kapta a dashcamet első körben, mert anyum szerint mindig rámegyek az előttem haladó nyakára. De igazából ő hiszi hosszabbnak az autó elejét, mint ami, pl. piros lámpánál is képes egy autónyi helyet kihagyni maga előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest