- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
ΞΔGLΞ #130425 üzenetére
Elég dög az a C63.
Saját, vagy próbaképp van nálad?
@focvis:
Ködlámpás, klímás, gyári 16v elég ritka, szóval pár év múlva egy ilyen gyári darab komolyabb érték is lehet, a német piacon már most 1,2-1,5 millió között vannak a gyári 16v-k.
Meg kellene próbálni 800 kp-t a tag arca elött lobogtatni, hátha arra harapna. -
válasz
ΞΔGLΞ #130519 üzenetére
Nem folynék bele, de úgy érzem szükséges:
Az hogy kinek mi az ingere, egyéni szoc, az már kevésbé, hogy a véleményét ki hogy tálalja. Sajnos itt kicsit elszaladt veled a véleménnyilvánítás szabadsága. Utána már minden olaj volt a tűzre.
Maradjunk annyiban: ízlésről nem vitatkozunk.
Vályi azért jó, mert hiteles. Elmondja, ha valami nem tetszik neki, és tapsol, ha valami olyat lát, ami valóban nagy dolog. Utálni és szeretni is lehet, de hogy pont az akcentusába köss bele, azt komolyan nem értem.
A kamerázás minősége olyan, amilyen, sok mai "hálivúdi" produkció láttán az émelygés fog el, pedig ott sokezreket keresnek az urak dollárban.
Az amatőr szint megtalálható Youtube-on, ez az autósámán és hasonlók, nyugodtan keress rájuk.
A hozzászólók miért számítanak a műsor minőségébe? Az internet szabadsága az, hogy kispistike is beböfögheti a youtube videó alá, hogy meg****am a***dat és sz@r volt. Vagy van rá moderátor, vagy nincs, én nem ez alapján ítélek meg egy műsort.Nem kell a balhé, de el kéne fogadni mást is. Jelen helyzetre az a vicc ugrik be, hogy:
"Figyelem, az autópályán szembe megy egy illető a forgalommal!
Mit egy? Az Összes" -
válasz
ΞΔGLΞ #129843 üzenetére
Jól értem, ez a 2.0 dci ez Nissan tervezte motor? Azt gondolnám, a franciák erősebbek dízel-tervezésben a japóknál.
Feltételezem szinte patyolat-tisztaságú légszűrőket dobtál ki. Volt valahol egy anyag - ami amúgy logikus is - hogy az új légszűrő kevésbe hatékonyan szűr, mint a használt.
Persze nem a full dzsuva légszűrő használatáról akarlak győzködni, azt megpróbálhatja beszippantani a turbó; én a gyári 90 e km helyett 15 vagy 30 ezrenként cserélem; mostanában inkább 15 ezrenként, de úgy éppen hogy csak koszos szűrőket dobok ki. [kép] [kép] [kép] -
fagylalt
senior tag
válasz
ΞΔGLΞ #129629 üzenetére
Még nem kaptam büntetést szerencsére, szimplán megelőző jelleggel írtam ide, mert nem vagyok biztos az állításommal kapcsolatban.
Ez megnyugtató, köszi!
Más:
Úgy néz ki "örököltem" egy autót (1.9 SDI), amin szeretnék egy kötelező szervizt csinálni.
Az olajcsere periódus be volt tartva és igazoltan tudom, hogy mikor volt utoljára lecserélve (fél éve; kevesebb, mint 7.000km ezelőtt). Főként városban volt használva, így lassan esedékes lesz a csere.
Teljes vezérlés csere 43ekm ezelőtt 2,5 éve volt, szóval azt is kivenném most a képletből. A váltóolaj jó kérdés, bár azt a közeljövőben mindenképp fel kell újítani, mert a váltórúd irtózatos módon lötyög...Üzemanyagszűrű szintén cserélve volt fél éve. Klíma nincs benne. A többi apróság, viszont biztos, hogy elmaradt az utóbbi pár éveben. Milyen folyadék/szűrőcseréket lenne érdemes megcsinálni? Amire én gondoltam:
- fékfolyadék
- hűtővíz csere
- szervóolajcsere (?)
- ablakmosó folyadék (csere/feltöltés?)
- pollenszűrő+ extra:
- ablaktörlőlapátKihagytam valamit, amire érdemes még figyelni? Ti mit cserélnétek? A felsoroltak tételekhez mit javasolnátok?
-
brumi1024
veterán
válasz
ΞΔGLΞ #129629 üzenetére
Nem igaz, tipikus KRESZ vizsga kérdés. Nem számít az oldal, a kereszteződés oldja a táblát. A kék vonaltól szabályos a megállás, mégha az internet tapasztalatai alapján a közteresek ezt nem mindig akarják figyelembe venni.
-
zolynet
veterán
válasz
ΞΔGLΞ #129289 üzenetére
2 fekete autó, adsz magadnak programot.
Volt fekete autóm (fehér is), hát most nagyon örülök hogy ezüst, kb csak a madársz@r az ami meglátszik rajta. Amúgy sosem szerettem az ezüstöt mert amolyan tucat, de kezdem megszeretni.
"Igénytelen" egy szín....ráadásul az accord vonalait is jobban kihozza mint egy fekete szín, szerintem. -
Magnum_
nagyúr
válasz
ΞΔGLΞ #129234 üzenetére
5 évet laktam pécsen (suli, aztán jöttem a fővárosba), szerettem a bánkiban lakni, klasszik szocreál városrész, hibátlan közösképviselet volt, jártam a Mecsek áruházba fallabdázni, postára, zöldségeshez, stb.
tök jó volt, tényleg. Tüzér utcai kúthoz jártam mosni (már nincs meg az a benya kút)
Egyébként meg - suli alatt - a Felső Vámház utcában dolgoztam
amúgy nagyon szerettem Pécset, amikor ott laktam (volt fasza szerelőm, fényezőm, imádtam a kultúrkertet, az elefántost...)
-
bbubby00
őstag
válasz
ΞΔGLΞ #128745 üzenetére
Lassan maga a hobbi, mint autózás kezdem megutálni, pont a sok nyomi miatt...
Az a nagy probléma, h egyre többen tehetik meg, h vegyenek egy autót. Letette a jogsit 10-15éve, azóta nem vezetett, most meg kijön közveszélyeskedni.
Ha két ilyen marharépa találkozik, akkor kezdődik a baj. -
bbubby00
őstag
válasz
ΞΔGLΞ #128663 üzenetére
Hát... Sokan a telefonjukat nyomogatják vezetés közben is. Legszebb, 730d csalánnal szájonveregetett csaj lámpánál állva szelfizget hajtúrás és csücsörítés közepette.
Máskor M7 belsőben 130nál utolérem, külső üres. Nem szoktam senki seggébe belemenni, nemszeretem, tehát kellő távolságból villogok rá 10másodperc múltával. Semmi.. Elkezdekelőznielhaladni a külsőből, próbálnék neki bemutatni, vagy valami, de nemtudok, mert közben a telefonját nyomkodja és és fel se néz. -
-
Doki16
addikt
válasz
ΞΔGLΞ #128587 üzenetére
Ez is csak azoknál az embereknél áll fent akik trehányok. Annak az embernek akinek ilyen a kocsija a lakásában lévő WC se lesz tisztább. Három fázisban törölgetem át mindig minden pontját a kocsimnak belül. Konkrétan a kormányt kiemelten. Minden bajuszkapcsolót is
Az itt lévő emberekre ez a cikk tuti nem érvényes
(#128590) Empsepo: Nyomd inkább mindig, abból baj nem lesz.
-
Evil Snowman
őstag
válasz
ΞΔGLΞ #128432 üzenetére
Azért vannak kivételek.
16 éves német autó, két tulajdonossal, 73k kilométerrel vettem. MIvel mindkét tulaj öreg volt ezért esztétikai hibák vannak a kasztnin szép számmal. Lökösöket fújni kellett meg a vezető oldali ajtót. Különösebben hidegen hagy, Tesco parkolóban valami proli úgyis ráb@ssza majd az ajtót.
Szerintem ennyi felületi rozsda megengedett ennyi idősen.
-
kisza25
félisten
válasz
ΞΔGLΞ #127521 üzenetére
itt a videó a "Főnök" autójáról
Integrale: 8 szelepes karburátoros 1985-től?
de csak 2005-től smpi és 16 szelep, ha jól tudom előtte MPI volt és 8 szelep, az előtt SPI, az előtt meg karburátoros. -
pècsimunkás
addikt
válasz
ΞΔGLΞ #127493 üzenetére
Az Aurisomban nagyon szépen szól a gyári hifi , de nem is tudom mikor volt utoljára bekapcsolva
. A magyar - német utakon persze hallgatom , de csak nagyon halkan , főleg a stau infok miatt .
Élvezem a néma csendet az autóban általában . Nagyon jól sikerült a zaj szigetelés az Aurisban . -
kisza25
félisten
-
Doki16
addikt
-
válasz
ΞΔGLΞ #124951 üzenetére
Záróvonalnál előzött, eltiltották a vezetéstől
A 34 éves sofőrt előállították az Encsi Rendőrkapitányságra, ahol beismerte a szabálysértések elkövetését.
Ezért be kellett vinni a rendőrségre, míg ha 130 ezer bírságot kell fizetni, mehet tovább?
-
válasz
ΞΔGLΞ #124951 üzenetére
Beleolvastam a kommentekbe és még saját magammal is sikerült nem egyetértenem...
Valahogy mindig jön egy "nehogy kinyírjon egy 5 fős családot" kezdetű hozzászólás...és valahogy WTF?!
A legutóbbi autópályás incidensnél is mikor 5-en ültek egy bádog koporsóban amit a cellux tartott össze, arra nem verték a nyálukat. Sőt még sajnálták is őket...
A másik a műszaki állapot. Lehet...(hangsúlyozom lehet) hogy ez a Corvette? jobb állapotú gumikkal és fékekkel gurul mint a hazai autóállomány egy jelentős része... Valahogy erre sem olyan kritikusak az emberek. Persze mert nekik is vaj van a fülük mögött, csak az kevésbé megfogható...Kicsit sarkítok. A fotó alapján nem sokan voltak a környezetében...Jól belátható egyenesben ment. Nem hiszem, hogy 5 tagú családokat látunk a közelben. Feltételezhető, hogy tisztában volt azzal a vezető, hogy a kanyarban majd lassítani kell, csak kicsit elengedte az egyenesben.
Megnéznék egy statisztikát arról, hogy a gyorshajtásból fakadó balesetek hány %-a történt 170km/h feletti sebesség miatt. Szerintem meglehetősen kicsi lesz ez a szám. Inkább a relatív gyorshajtás lesz a többség az alacsonyabb tartományban.
DE!!! Még mielőtt bárki megvádolna én nem felmenteni akarom. Sőt! Keveslem a pénzbírság összegét és jogosnak tartom a büntetést. Csak az emberi reakciókkal nem értek egyet mert egy durva kettős mércét látok mögötte...
-
BigBlackDog
veterán
válasz
ΞΔGLΞ #120851 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy hosszabb úton mi lesz a tapasztalat. Szép-szép az S90, meg nem is tudok belekötni. Csak saját felhasználásra, olyan mérettel nem kéne autó egyelőre.
Viszont meglepődtem, hogy fórumokon ezek szerint nem panaszkodtak nagy hibára. Eddig nem egy helyről hallottam, hogy van bőven nyűg velük és nem olyanok már ezek, mint a régebbi Volvo´k.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
ΞΔGLΞ #120849 üzenetére
Igen, az előző, havas hétvégén készültem vele "előre", gondoltam, hogy karácsonyra már elolvad a hó. A másik topikba is van még kettő. Köszönöm szépen!
-
kisza25
félisten
válasz
ΞΔGLΞ #120755 üzenetére
Köszönöm!
Ez egy költséghatékony autó, 3,59M az alap és ez annak a belseje, a következő felszereltségi szinttől egy másik műszerfal van a "tablettel" 1,8 széles ,4,37 hosszú és 440 liter a csomagtartója.
Nem ülök egész nap az autóban szerencsére, évi 12 ekm-et megyek és szerencsére sosem érdekelt, hogy bőr a belső, plüs, vagy szövet, amire szükségem van, azt tudja
Sajnos anyagiak miatt csak a funkciókra tudtam rágyurni és, hogy legalább kívülről mutatós legyen.
Amúgy ami árban itt van, mind gyengébben adja elő:
Rapid, 301, logan, elysee... és azokból nincs 5 ajtó (kivéve rapid), meg pl rapid 1,7M széles ez meg 1,8, nem egy méret
Majd elfelejtettem -
szőröscica
addikt
válasz
ΞΔGLΞ #120104 üzenetére
Ennyi az emberi reakcióidő és az ijedtség. TROLL ON 200-nál ez nagyon sok méter.
Mondjuk a biciklis is egy barom volt. Ezt én simán 50-50-nek adom.
Amúgy tudod mi durva még, ma közlekedtem a városban, rengetegen jártak úgy, hogy kb. lőrésnyi hely volt letakarítva a szélvédőn, az autó meg húzta maga után a havat, nem lehetett kilátni mögülük. -.-
-
stickermajom
addikt
válasz
ΞΔGLΞ #120016 üzenetére
Az az utca tényleg rettenet, most az "elkerülő" megépítésével a környéket is szépen tönkretették..
Bitpork
Mondjam az utcát, hogy perelhess?Szerk.: Nálunk is van hó, ellapátoltam az autók körül. Asszony nem panaszkodott a Krisalpra, én lassan megyek Gödöllőre csapatot építeni, meglátjuk mit tud a TS860 hóban.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest