Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    Csak kérdezem, hogy Pesten is elalszik, tököl, hülye az egész elinduláshoz a többség?
    Tehát, vannak ezek a visszaszámlálós rendőrlámpák. 2 másodpercnél, a nulla előtt már sárgára vált, én ekkor már általában szépen el is indulok, mert azért van kitalálva, hogy addigra legyél kész.
    De B+, most itt csak ilyen hülyék vannak Pécsen, vagy csak én vagyok ilyen marharépa, hogy kifogom az ilyen töketlen és forgalmat feltartó agyvelőgyulladásokat, akikre 0 után 4-5 másodperccel már a dudára fekszem, hogy egyáltalán elinduljon a vakpararasztja!

    Legalább 2 autó miattuk beragad a következő pirosra váltásnál, de lehet három is. És ez mindig és mindig eljátszódik Pécsen, vagy a másik "kedvencem" a belső sávban való 40 km/h tököléses vezetések. A többség képtelen az 50km/h tartani, én általában 55 körül szoktam menni, ezért a negyvennel előttem totyogkat szívesen ledózerólnám néha az autójukkal együtt.
    Ugye ez is azt jelenti, hogy egy zöld hullámnál nem lehet végig haladni, mert ilyen sebesség mellett a negyedik lámpa már tutira megfog, pl a hatos dupla sávos főúton. És akkor megállok és kezdődik elölről, hogy nem tud elindulni zöldnél...

Új hozzászólás Aktív témák