- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
válasz
MasterMark #193675 üzenetére
ás a legtöbb autó jelzi is, ha ennek tartalma meghaladja a határértéket
-
brumi1024
veterán
válasz
MasterMark #193279 üzenetére
Megteremtik a keresletet is es a kinalatot is...
-
Richard!
addikt
válasz
MasterMark #193281 üzenetére
-
törölt tag
válasz
MasterMark #193271 üzenetére
Vannak speciálisan erős fémek, mint a zárakban is amiket nehezen lehet megfúrni. Rögtön 10 percre tolódik az 1 perces vágás és otthagyja. Be lehet építeni emelésre bekapcsoló riasztót is.
Az egészet úgy lehetne megszüntetni ahogy a sínek és csatornafedelek lopkodását is lecsökkentették anno, származási igazolás kell a katiról és ellenőrizni a felvásárló telepeket is. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #193271 üzenetére
Lamdba off, es egy ures kati palast.
-
Richard!
addikt
válasz
MasterMark #193231 üzenetére
Kacsaseggű rönó volt...aztán lehet, hogy kiégett mindkét tompítottja. Franciánál benne van a pakliban.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #193203 üzenetére
Anyám kocsija, az mindig így néz ki. Az enyém 3 kutyával nem nézett ki így.
Fázik azért van alatta párna, nekem meg nincs kedvem kivenni meg kikötözni mikor megyek valahova. Nincs amúgy szétülve, ha jól emlékszem 130 ezer körül futott. Meg kb. ennyit is ér Forintban. -
válasz
MasterMark #193203 üzenetére
A párna az a szegény ember felújítása, hogy ne a vason üljön.
Ú, tényleg, valaki mondott anno egy kárpitost, akit facebookon lehet azt hiszem elérni és jól dolgozik, meg nem is horror áron ( ülés szivacs témában). Melyik cég volt az?
-
oliwire
őstag
válasz
MasterMark #193065 üzenetére
Az MK2 Focusban úgy volt, hogy magad felé kellett húzni, és ha kicsit húztál, nem kattant, akkor csak villantott, ha nagyobbat, érezted, hogy kattan is, akkor felkapcsolva maradt.
Az MK3.5-nál már úgy van, ahogy a Subarunál leírtad.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #192900 üzenetére
Na az már döfi, nekem 4400-nál van nyomatékcsúcs és 6000-nél a teljesítmény csúcs (6200-nál a rev limit).
-
Peter.70
addikt
válasz
MasterMark #192888 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #192821 üzenetére
Ugyanaz, 5x100-as az enyem is, csak az STI-nek mas a merete (5x114).
Nem nezne ki jol az enyemen attol tartok.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #192819 üzenetére
Izlesek es pofonok.
Tetszik a felnid, kar h Bubin nem allna jol. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #192814 üzenetére
Nekem jobban bejön, főleg a lökösbe integrált ködzárfény (kép).
-
Anaren91
senior tag
válasz
MasterMark #192645 üzenetére
Nem kaptam semmit. Na mind 1 ha befizetni kell akkor úgyis megtalálnak, attól nem kell félnem, hogy elfeledkeztek rólam. Kalkulátor alapján 37k kellene, hogy legyen az éves. Kíváncsi vagyok mennyit küld a NAV.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #192584 üzenetére
Elolvasva a levelet ujra igen, a kerekitett osszeget kell fizetni de ez csak a 3. oldalon derul ki addig meg ki olvassa el...
Jo majd akkor szept. 14-en elutalom a maradekot. Vegyek be... -
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #192590 üzenetére
Nem volt teljesen ész nélküli, azért a törött rugó és a fáradt lengéscsillapító így is , úgy is cserés volt már, illetve a toronyszilent felső része alá is befért már majdnem a kisujjam (nem szabadna résnek lennie). A féltengelycsukló volt az egyedüli, ami ráért volna, de már kotyogott az is elég jól, nem kizárt, hogy pár hónapon belül amúgy is hozzá kellett volna nyúlni.
Persze egyik sem oldotta meg a kattogó hangot, csak az oil catch can csavarjainak megrövidítése, de ettől függetlenül is szükséges volt (majdnem) mindegyik javítása.Az ABS jeladóval otthoni körülmények között nem tudok mit csinálni, csak úgy tudom meg, hogy rossz-e vagy sem, hogy ha kicserélem egy másikra, amiről tudom, hogy jó. Gondolom, ki lehet mérni valahogy a régit is, de ahhoz szinte biztosan nincsenek eszközeim.
BTW a gyári szerelési útmutató is csak annyit ír, hogy tisztítsd meg, és ha úgy sem jó, akkor replace. [link] -
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #192588 üzenetére
Ennyire jószívű lenne a NAV?
-
válasz
ezt a részt nem találom benne. igazából leírják a forintra pontos összeget és h utald. a csekk tér el ettől. persze azért még szánalmas az egész rendszer.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Én még nem kaptam meg, de akkor a 11285 Ft-ból lesz 12000, azaz 6000+6000. Tök jó.
A WagonR 9660-jából meg 5k+5k lesz.
.............................................................ABS-téma:
Néztem videót, hogy ha nem a jeladóval van probléma, hanem a másik felével, a mágneses gyűrűvel, akkor az mennyire macerás. Hát... Semennyire.
Viszont ez ~30k Ft jó minőségű csapággyal, úgyhogy jobb lenne, ha csak jeladót kellene cserélni, mert az csupán 10-12k, de még jobb lenne, ha egy tisztítással megoldódna minden. -
rbalint88
addikt
válasz
MasterMark #192170 üzenetére
Mert osszecseszi a kocsi elejet, pazarolja a mosofolyadekot es meg csak nem
is hatekony -
AMD Power
titán
válasz
MasterMark #191702 üzenetére
Gondolom ez nem is 1.5 112Le autó?
-
válasz
MasterMark #191503 üzenetére
Már hívtak is hogy informatikai hiba tőrtént, legolcsóbban 11-ért tudnak ajánlani 195/65R15-öt a 2800Ft-os helyett
-
flash-
veterán
válasz
MasterMark #191503 üzenetére
elengedtem a dolgot
csak most jól jött volna egy kis megtakarítás végre
na mindegy akkor konstratálom hogy anyagiak terén továbbra sincs szerencsém -
Darko_addict
őstag
válasz
MasterMark #191468 üzenetére
Vajon az, hogy van gyári tanúsítvány, hogy az én autómra XYZ felnit fel lehet rakni, gondolom nem azonos azzal, hogy az jót is tesz neki, hmm?
Az autóm gyári 17-es mérete 7J ET56, de semmi szexi nincs benne beesett kerekekkel. Tavaly 7,5J ET42-t futtattam, de most új felni keresésében vagyok. Elgondolkodtam a 8J-n is, de az már lehet, hogy nagyon offos.Köszi!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark #191317 üzenetére
En sem vitatom, mert nem lehet.
De ha veled alairatja a kereskedo ezt es te ala is irod (mert miert ne irnad ala, ha nem ertesz hozza), attol meg az a klauzula SEMMIS. Igy garantalja neked a ptk a jogbiztonsagot erre az esetre. Nem tudom maskepp megfogalmazni. -
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark #191314 üzenetére
Tehat ha alairja a vevo (fogyaszto) ezt a klauzulat a vallalkozo szerzodeseben, akkor ez a kikotes semmis, igy buztositja a ptk a jogbiztonsagot erre az esetre
-
válasz
MasterMark #191236 üzenetére
Mivel a Mazdán 2 éve nem működik egyik első ablak sem, szoptam pont eleget ezzel, a legjobb a McDrive, kicsit sem néztek hülyének. Ezzel most megoldottam.
-
slett27
addikt
válasz
MasterMark #191205 üzenetére
Be sem lehet csukni.
Ezúton is köszönöm Qru fórumtársnak a segítséget, meg is rendeltem a kilincset mindösszesen 5.500+postáért. Karosszériással beszéltem én nem barmolom össze a kárpitot. Inkább kifizetem azt a + 5k-t.
-
brumi1024
veterán
válasz
MasterMark #191170 üzenetére
Pedig Izlandon ez olyan szinten mindennapos, hogy sok helyen ki van rakva a folyó átkelés tábla.
És még forgalom is van.
-
rbalint88
addikt
válasz
MasterMark #191170 üzenetére
A hydrolockos motor mellet az mar kerekitesi hiba
-
Peter.70
addikt
válasz
MasterMark #191095 üzenetére
Ja, lehet. Legközelebb neki futok
-
Nikla
tag
válasz
MasterMark #190941 üzenetére
de itt legalább jó helyen van
A tartományt az alapján néztem ami hirdetésekben van, 28-300, 25-270, 60-290 volt ott minden
Nekem meg nem fortém a téma -
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark #190787 üzenetére
De, semmi baja (na jo, tegnap rakoncatlankodott a helyzetjelzo, meg kellett mozgatni a foglalatot), csak masik munkam lesz es HA rendes cegautot vagnak hozzam, akkor nem kell sajat, ha nem rendeset (vagy semmilyet netan) akkor szeretnek egy ujabbat. Max 10 eveset, full bor karpitosat (meg nagyobb motort). + 1.5 eve megvan... bennem van mar a boogie amugy is. Pedig meg isofix is van benne. Az meg most aktual :-)
Focvis: bmw-t. Esetleg mercedest
Buko lesz rajta. Ha kapok normalis ceges autot, akkor nem fog annyira fajni.3-ast vagy 5-ost vennek. Vagy C-klasse. Vagy... CLA draga, pedig jo.
Ha egy oktav lenne a ceges, nem imadnam, de rendben lennenk. Felek, hogy megsertenek egy rapiddal
-
Gergőke88
addikt
válasz
MasterMark #190624 üzenetére
A kanna olaj benne szerintem értéknövelő
-
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark #190622 üzenetére
Nincs rajta egy ep resz, minden resze elall.
-
Peter.70
addikt
válasz
MasterMark #190467 üzenetére
Igen, az NFC-s fizetésre gondoltam
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #190417 üzenetére
A Skoda meg auto módban állandóan oda tolja a levegőt középre, emiatt tök huzatos a vezetőülés.
Általában lezárom a saját oldalamon lévő középső légrostélyt emiatt.
-
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark #190424 üzenetére
Na meglátom valamikor, lehet veszek egy ilyen tartót, bár a szélvédőssel sincs gondom.
-
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark #190419 üzenetére
AZ Xr még 20 grammal nagyobb és magasabb meg szélesebb is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #190399 üzenetére
Főleg, hogy nem egy ritka autóra kell új lengőkart vennie hanem vmi Pócwágenre.
-
kisza25
félisten
válasz
MasterMark #190289 üzenetére
azt látom, hogy ki volt vonva, csak nem mindegy, hogy addig egy garázsban állt, vagy egy kereskedésben, többször is ki volt vonatva.
egyszer 2018-07-25-től 2020-02-07-ig ami 1év 7 hónap
aztán meg egyből ki lett vonva megint 2020-04-27-ig, és azóta van forgalomba, de ment összesen 2000km-t.
szóval nagyjából állt 2 évet és utána ment 2ekm-t, kb minden folyadékot kell benne cserélni gondolom, meg csapágyakat megnézni
amúgy ez az, de a dct az hülyeség, mert manuális váltós -
stickermajom
addikt
válasz
MasterMark #190277 üzenetére
Délután remélem megtalálom a forrását. Amúgy a hegesztésen szép kis rozsdapöttyök is megjelentek már.
-
stickermajom
addikt
válasz
MasterMark #190217 üzenetére
Nem tudom hol folyt be, annyi biztos csak, hogy nem mi öntöztük meg.
Illetve, hogy előtte nem ázott be.
-
kisza25
félisten
válasz
MasterMark #190141 üzenetére
Ja csak ez nem RS3
-
6030D
addikt
válasz
MasterMark #190102 üzenetére
Ahogy Qru írja, amíg nem volt körforgalom, akkor balra kanyarodtál, ez most a 3. kijárat. Annyiban igaza van a táblának, hogy a fogalmatlan sofőr nem tudja, mi az a 3. kijáró. "Majd ott menj el balra...", és érti.
szabonagyur: először felfestett körforgalmat a soproni haveromtól hallottam, csak ott ki volt egészítve ezekkel a narancssárga sávterelő leffentyűkkel. Mesélte, hogy a csuklós Ikarus (még akkor magas padlós) gázelvétel nélkül ment át egyenesen, csak úgy csattogtak a táblák az alján.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #190102 üzenetére
Olyan érzésem van, mintha ezeket a kieg. táblákat azok fogalmaznák meg akik kiteszik őket 8 általánossal (ami úgy jön össze hogy 7 első meg egy 2. osztály).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #190098 üzenetére
A középen lévő kockaköves részre. A balra kanyar kitétel meg értelmetlen, mert körforgó, ahogy írod.
-
válasz
MasterMark #190065 üzenetére
Na ezaz hogy bekavar hogy otthon mi van meg máshol mivan, bekavar hogy van csak simán széles körforgó amin fel sincsenek festve a sávok rendesen, van olyan is mint a videón hogy ki van kövezve a sávok széle, és vannak akik kívül körbemennek és azt hiszed azért van kívül mert kihajt a következőnél aztán mégse és belédment mikor kisorolsz.
-
-
Kickass
őstag
válasz
MasterMark #189953 üzenetére
Igaz inkabb ugy lenne pontosabb hogy vpn-en (meg ha az end usert nem is erdekli pontosan mi miatt), de akkor is vicc meg az is hogy nagyivben les**rjak.
-
válasz
MasterMark #189894 üzenetére
Úttestre mehet a konyhasó, viszont járdára, ahonnan zöld felületetre juthat, nem.
De 30 éve mindenhol konyhasót (NaCl) szórtak, még sem pusztult ki a növényzet az autópályák mentén. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #189894 üzenetére
NaCl már nincs, elvileg CaCl2 van helyette. Gyakorlatilag meg azt szórnak ki az útra ami van.
-
válasz
MasterMark #189881 üzenetére
Nemtom, nem hiszem, ennyit találtam a honlapon.
Ha ha rájössz hogy elkottáztad, vehetsz utólag (ha már ráhajtottál) megyeit (is).
Más kérdés hogy a nyomorult táblákat is egyszer aktualizálhatnák már -
Kickass
őstag
válasz
MasterMark #189784 üzenetére
Az újabbak ezt már jobban megoldják bár érdekes amit focvis írt, hogy még így is többet fogyaszt.
Analóg alatt azt értettem hogy eléggé 2-bites, padlógáz vagy a sebesség tartása. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #189742 üzenetére
Igen, kuplungra is leold. Nem nagyon hasznalom, kb evi 1-2x ha nyaralas miatt sokat megyek palyan.
Skordeban radaros van azt azert tobbet hasznalom varoson kivul. -
Kickass
őstag
válasz
MasterMark #189746 üzenetére
A tempomat eléggé analóg, ha tartania kell a sebességet akkor padlogázt használ, nincs fél állás vagy finoman gyorsítás.
Én mondjuk van hogy városban is tempomatozok, pedig nem is radaros
automata+tempomat=zen buddhizmus az autópályán.
-
Integrale
veterán
válasz
MasterMark #189740 üzenetére
Tudok arrol a gombrol
Kickass: na ezt sosem figyeltem. Majd megnezem, de nem remlik, hogy megtartotta volna, vagy csak ideje nem volt, mert visszaallitottam.
Autopalyan, nyujtozkodni vagy ejszaka remek, akkor hasznalom is. -
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #189596 üzenetére
Ragacsos trutyi lesz belőle, ami ideiglenesen tapadást növel a befújt felületen. Semmi extra.
-
Reggie0
félisten
válasz
MasterMark #189504 üzenetére
A matt fekete szin meg jobb. Viszont lathatlan sose lesz, mert a rendszamtablaval nem lehet mit kezdeni, no meg a kocsira rarakodo por es szutyok is ront az elnyelesen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #189493 üzenetére
Amazon pl.
-
válasz
MasterMark #189493 üzenetére
Csak ezt látom, ez nem pont az.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
MasterMark #189487 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark #189487 üzenetére
Amúgy ha kint belerakja, majd hazajön, itt belekötnek a rend őrei? Vagy nem is nagyon foglalkoznak semmi ilyesmivel a nem magyar rendszámú autókon?
-
jozsi252
veterán
válasz
MasterMark #189433 üzenetére
Van tracking szám és az alapján a DPD-nél rákerestettem az ügyfélszolgálatossal, és azt mondja hogy ők csak a megbízást kapták meg, semmi mást.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #189289 üzenetére
Jó, alakul az. Éjszakára én sem szeretem rajta hagyni töltőn az autó akksit.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #189273 üzenetére
Jaja Bubin is 2,3/2,2 a gyári érték.
Jó, majd írd meg mire ment vele.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #189141 üzenetére
Ez meg az Octi 3-ase:
-
válasz
MasterMark #189209 üzenetére
Lehet hogy a sávtartó ilyen ügyes.
-
Gombinyó
őstag
válasz
MasterMark #189209 üzenetére
Bealudt, leesett a cukra, messenger üzenete jött, balfasz, bármi lehetett.
-
Peter.70
addikt
válasz
MasterMark #189184 üzenetére
Igen, azt tudom
A táblánál elvileg 63-al mentem gps szerint, utána lassítottam
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #189141 üzenetére
Igen a normal az 2.4 bar.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #189132 üzenetére
Superbbe is 2.8 bar az eco ertek (215/55R17).
-
BigBlackDog
veterán
válasz
MasterMark #189132 üzenetére
Navikba kellene egy "VÉDA mentes útvonal" opció is.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
MasterMark #189096 üzenetére
Dik.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #189057 üzenetére
Szívás, akkor a rétegmodellekhez soha nem lesz legális led kb.
-
válasz
MasterMark #189052 üzenetére
Egyébként elgondolkoztam, hogy veszek még egy párral és berakom a reflektoros távolságiba, mivel szolenoidos tompított/távolsági, így lehetett volna (szintén nem szabályosan) 4 tompított és 4 távolsági, de már van másik kocsi, nem érdekel.
Most lepondrózál? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #189046 üzenetére
Reméljük azért nem sokáig lesz ez így. Én bizakodom: Németország után hozzánk is megérkezhet a legális LED fényszóró lámpa.
-
válasz
MasterMark #189046 üzenetére
Azért van átmenet, projektoros lámpatest halogénnel.
Hiatalosan nem, de nem vakítasz senkit.
Nekem a Mazda6 projektor bevakult/bemattult, szétszedtem hőlégfúvóval, elvihettem volna foncsoroztatni de azt írták az se tart sokáig mert nem jó konstrukció, rendeltem kínából projektort. Mikor kiderült hogy a kínaiba nem szabad halogént tenni mert hamar megég, csak ledet és xenont akkor visszaraktam a xenon szettet, vettem bele xenon izzót (H1)
Szabályos? Nem (hozzáteszem főleg mivel nincs szintezésem meg mosóm)
Vakítottam? Nem
Láttam? Még a távolságit sem kellett sose felkapcsolni olyan jól. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #189010 üzenetére
Kicsi gázzal találhatsz tapadást (főleg awd-vel), ha forog a kerék akkor nem csak kormányozható de a lamellákból is kiköpi a havat.
Nekem az volt, hogy lejtőn jöttem le 1-esben motorfékkel. Jött a kanyar gondoltam kicsit fékezek, nehogy sok legyen a bemeneti tempóm. Na ezt nem kellett volna, mert 4 kerékkel elkezdtem egyenesen menni (miközben az út kanyarodott ugye) az árok felé. Gyorsan leléptem a fékről, húztam egy kettest, kis gáz és szépen kihúzta magát. Kb ez a max amit tehetsz egy ilyen szituban.
-
Snoop-y
veterán
válasz
MasterMark #189010 üzenetére
Nalunk a ket falu kozott multkor volt ereszd el a hajam ejszaka ho esett a reggeli busz vegigment es korcsolyapalyat csinalt az utbol. Gyengebbek mar az emelkedon kiestek mert nem birtak felmenni a brigad masik fele meg lefele borult az arokba. Mikor kiertem az utra egybol nyomtam az AWD lock-ot.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #188998 üzenetére
Ha leszáll a fékről elkezd forogni a kerék, kisebb lesz a sebességkülönbség a két felület között, visszanyer valamennyi tapadást, íven akar maradni. Lesz annyi, hogy valamerre terelgesse az autót, vagy oldalt a hóba vagy a kereszteződésen túl a másik autót kikerülve. Mondjuk ezek is csak akkor igazak, ha még időben észbekap és nem pánikol, és nem száguld. Ha még az egyenesben rájön akkor akár fékezhet is, de nagyon finoman akár többször elengedve, ha oldalirányba kimozdulna tőle, viszont ahogy a kanyarhoz ér ott már semmiképp, fékezni csak addig lehet amíg egyenes. Ha ügyesebb akkor lágyan nagy íven kormányozva, a kanyar előtt finom gázzal ki lehet erőszakolni belőle valami kanyarodást, kicsit előre kell gondolkodni, mert mászni fog az ívről. Olyan, mint driftelni. Lehet is látni, hogy néhány szerencsétlen autó a fékről leszállva mozdulni akarna ívre, de annyira bátortalanul vezetik nem jön össze.
Valamikor így is megy egyenesen a túloldalra. Nyári guminál meg pláne, az valami katasztrofális ilyen felületen. -
Snoop-y
veterán
válasz
Powerslide
-
válasz
MasterMark #189005 üzenetére
Az a baj, hogy a lejtés mindig csalóka. Ilyen nagyon csúszós úton az útszéli hó is hasznos, azzal lehet lassítani ha nagyon lejt.
Mentem már hasonlóan csodálatos úton, folyamatosan keresztben. Zafiraban 5 utas, este 10 óra, hóvihar
Ha valaki ismeri van egy út fel a Gerecsébe, ha Serédi Jusztinián kastélyához akartok eljutni, az volt a szállasunk. Megittam vagy egy deci vodkát miután megálltunk
-
brumi1024
veterán
válasz
Ahogy ivana es Qru mondja, egy dolgot nem szabad ilyenkor csinalni: fekhez akarcsak hozzaerni. Vezetestechnikain (random video, de benne van az emlitett gyakorlat) szokott lenni vizes mugyantan eleg sok ilyesmi gyakorlat (lejton majd emelkedon szlalom, pl), az elegge megtanitja, hogy fekre nem lepunk, mert az visszahozhatatlan megpordules ott.
-
válasz
Ha más nem bele húzni az útszéli hóba, ott tuti megáll. De igazából be kéne tekerni a végén a kormányt, leszállni a fékről, és adni egy pici gázt, akkor talán befordulna. A közepe felé van egy lexus ami tök szépen megcsinálja.
Aki kanyarodásnál jön rá, hogy csúszik az út mint állat az rég elcseszte.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Leszállsz a fékről, akkor legalább kormányozható marad a kocsi.
-
-v-
addikt
válasz
MasterMark #188973 üzenetére
Jah ez már sim-ben is feltűnt... meg goproval is sokkal jobb ha minél szélesebb a látószög onboard videóknál, faszábban átjön a sebesség.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #188973 üzenetére
Kisebb látószöggel lassabbnak érződik, viszont az autós kamera szélesebb látószögű és ott is lassúnak hat. Én még mindig kételkedem ebben a 160-ban.
Mindenesetre a korral haladni kell, most már nem kilinccsel megyünk be a körforgalmakba, hanem keresztül. -
válasz
MasterMark #188940 üzenetére
Az eredeti szöveg szerint egy út menti vadat nézett, miközben 90 km/h-val haladt.
-
válasz
MasterMark #188940 üzenetére
Én is azt kérdem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #188925 üzenetére
Van de annak a piszkafa kardánnak felesleges vt ekkora alagutat tervezni.
-
ngaba
aktív tag
válasz
MasterMark #188907 üzenetére
Köszi.
(A visszapillantó holtterét kicsit félreérthetően írtam: Úgy értettem, hogy zavar az előrelátásban, ha "alatta akarok elnézni", és ösztönösen kicsit le kell hajolni; ha nincs nagyon alacsonyan az ülés.)Szerk.: Qru, neked is köszönöm. Igen, a magas ülés előnye, hogy jobban lehet "látni" az autó méreteit. Ezért is kérdeztem, hogy ki mit preferál.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #188743 üzenetére
Ez igaz, nem sok valóban jó futóműves van Bp-n.
-
Integrale
veterán
válasz
MasterMark #188737 üzenetére
Nem beszelve arrol, hogy az uj lengescsillapitokon nem biztos, hogy pont ugyanott van a 2-2 lyuk, mint az elozon.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #188734 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #188734 üzenetére
Mint írtam is az utolsó mondatban, el fogom vinni, és ha szükséges, természetesen kérem is a korrigálást.
Ez csak egy lefekvés előtti (azaz fáradt, álmos) eszmefuttatás volt.
-
válasz
MasterMark #188665 üzenetére
Ez igaz lehet, ha elég olcsó minden szar eladható majjóleszvalamire alapon, csak ahogy megyünk le az árral egy idő után már a ráfordított időt és az elhozás költségét sehogy nem lehet jusztifikálni. Ha valami nem kell 1000 forintért mert 25 kilométerre van 500ért sem fog kelleni.
-
válasz
MasterMark #188016 üzenetére
Borultam is vele.
Városban.
Kispókkal tehetség kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- Klarstein Aero Ring Smart 9000 BTU Mobil klíma
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest