- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Puma K #253280 üzenetére
Kompi elonye, hogy alacsony fordulaton is megvan a maximalis toltonyomas, hatranya, hogy nagyobb a vesztesege (a motortol veszi el az erot a turbo meg az amugy haszontalan kipufogogaz energiajat hasznositja. A hibrid meg twinscroll turbok idejen mar ertelmetlen a kompi. Azok a turbok mar alacsony fordulattol tolt rendesen.
-
brumi1024
veterán
válasz
Puma K #252724 üzenetére
Ünnepek alatt mindenki előveszi.
28-án másik kedvenc: M3-on BP fele F10 5-ös ~140 körül ment, látszólag tempomattal, én külsőben közeledek egy teherautóhoz, megvárom, hogy elmenjen mellettem, közben fékezek, elmegy, bemegyek mögé, elhaladunk a teherautó mellett, mellette/előtte senki. Meglát egy kamerás oszlopot (traffi tábla sehol), satu 80-ra és marad a belsőben. Mögöttem kifejezetten közel egy Ranger, aggódtam, hogy megnéz hátulról. Ha nem látom, hogy a traffitól ijed meg simán rávágtam volna, hogy büntetőfékezni akart.
-
válasz
Puma K #251527 üzenetére
Nem láttam sajnos, de igazából mindegy, nem befolyásolja a dolgot. Igazi kretén a javából, kamara erdei úton befelé végig fékezgetett az emelkedők felső részen, hátha megpróbálom ki előzni vagy nem tudom mit akart ki provokálni. Mondjuk a vége az lett, hogy balos kanyarba nincs szemből fény az erdőben jeligével átugrottam…
-
válasz
Puma K #251008 üzenetére
Az ülés naponta többször állítod?
A masszázst mindenki mindig használja?
Napfénytető is naponta 5x nyílik-csukódik!
Ezek is egyszer elromlanak, de minek az autóba még1 ilyen cucc? Ráadásul egy olyan, amin mondjuk fontosnak gondolt infók is lehetnek?
Nyitott napfénytető és masszázs nélkül is lehet utazni.
Az Audin kívül nem sokan csinálták ezt, el is tűnt, vajon miért? -
válasz
Puma K #250374 üzenetére
Budapest nagy állatkert, lassan 15 éve itt nyomom, voltak olyan hónapok (évek), amikor havi 10k km simán megvolt, persze ebben már vidék is volt (szerencsére most már inkább csak olyan 20-40k az éves futásom, de nem is bánom). Össze nem tudod hasonlítani Pest megyét semmivel, aki nem vezetett itt, az nem érti meg, ezért néznek vidéken állatnak.
-
válasz
Puma K #249886 üzenetére
Kivárok, majd elmegyek kettő ünnep között.
Nekem meg arra van írva az ecu, úgyhogy részemről amúgy is off a hatósági áras.tboy93
Amit sokan össze tudnak amúgy szenvedni ezeken a dolgokon, olyan be az adok mennek, nem irigylem a kutasokat se…brumi1024
Meg egy pont, miért kerülöm akkor el a tankolást ha lehet.
Picit meg kellene már mozgatnom a Z4-et, de mondjuk úgy is rossz idő lesz mostanában. -
-
Puma K
nagyúr
válasz
Puma K #248785 üzenetére
Maga a zár romlott el és működik hektikusan...
Egy kinyitás után sajnos ameddig be nem kattintom helyesen addig van hogy akár mégiscsak... csukottnak tűnő állapotában ki lehet nyitni... de ha rányomok és bekattan akkor rendesen bezár...
Ahogy néztem az új 232.000-265.000 Ft között van
Boldog Karácsonyt kisautómidén már mást nem kap
-
-
-
JoinR
őstag
válasz
Puma K #249045 üzenetére
Azért tűnik úgy, hogy 180-nál már figyelni kell, mert nem vagy hozzászokva. Ha idővel az válik az utazó tempóvá, ugyanúgy ott lesz a "nem történik semmi" érzés. Akkor meg már a 250 kell majd.
Egyébként az emberek 99%-nak Magyarországon irracionális 130-nál többel menni, mivel a megspórolt idő kevesebbet ér (a fizetésük alapján, akár túlóradíjjal számolva is), mint amennyi többletkiadást a plusz fogyasztás okoz. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Puma K #249027 üzenetére
Kétsávos pályán, ahol max 90-nel szabad menni vontatmánnyal, sok a 170, nem biztonságos.
Te is azért mennél 170-nel, hogy az átlagsebességed, utazási időd megfeleljen az elvárásaidnak. Gondolom, ezeket a célokat akkor is hoznád, ha a teljes távolt konstans 130-cal tudnád megtenni, a megszokott 100-170 közötti változó tempó helyett. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Puma K #248778 üzenetére
Ugye, kétszer kattan be, hogy teljesen be legyen csukva, egy kattanással még lötyög. Egy jól beállított ajtó esetén is nyitás nélkül egy kattanásról kettőre tolni nehéz, mert azon a kis távon nem lesz lendülete az ajtónak. Én is combbal rádőlve szoktam rásegíteni.
Ha nem lehet kinyitni, akkor alapvetően két dolog lehet:
- tönkrement a zár → csere
- nem kap áramot a zár → keresheted, mitőlNálam a Passaton a záron lévő forrasztási pontok voltak lazák, töröttek. Ennek volt kisebb esélye. Nagyobb az esélye, hogy az ajtóátvezetőben a kábelköteg sérült. Esetleg a komfortelektronika. Bármi is, az ajtóhoz hozzá kell férni, az ajtópanel le kell venni. Ez csukott ajtónál nem feltétlenül triviális. Jó eséllyel lejön, csak az ülőlap lesz útban, vedd ki a hátsó ülést. Tedd fűtött garázsba 1-2 napra, hogy átmelegedjen a bódé, ne törjenek a patentek. És vegyél egy marék patentet a biztonság kedvéért.
Az ajtóban van elektromos ablak? Az működik? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Viccrovat
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest