- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
koxkids #243545 üzenetére
Ezt én is éreztem, de nem jöttem rá. Ráadásul 18 óra után jöttünk már arrafelé, amikor azért nem jellemző a forgalom. Tippre lehet, hogy M0 beállt és rászabadult a városra a forgalmának egy része.
Népliget-Újbuda Center 30 perc volt. Fele út kb. araszolás, másik fele kicsit jobb tempóban volt már. Úgyis mindig kérdezve van, hogy mit tud a TSi a dugóban, erre az 5 kilométerre ezt 12.5 l/100 km-t dobott (start-stoppal);
-
válasz
koxkids #241536 üzenetére
Én ma új max speed rekordot mentem a nullason hazafele, 157 km/h, navi szerint 153 km/h.
Budakeszin megelőztem egy csudakék Macant (nekem bejön ez a szín mondjuk), mert a két tini kislány annyira nem akart haladni. Szegény auto rommá volt padkázva körbe, gumi is sérült volt elől, annyira ügyesek voltak, nem is értem, hogy sikerült akkora ballonos gumikkal ezt összehozni… sajnálom az ilyen értékes autókat, hogy olyanokhoz kerülnek, akik nem értékelik ezt.
-
6030D
addikt
válasz
koxkids #231829 üzenetére
Hogy fog örülni haverom, hogy a 20 éves Golfba csak prémium dízelt tehet, mert az asszony nevén van, aki szlovi-magyar, de Vácon élnek. A másik kocsi már magyar rendszámos, de ez még hozomány, gondolta nem honosíttatja, majd a következőt.
Meg a külföldi, aki jön nyaralni a Balcsira, de nem jut haza
-
Petyyyyy
addikt
válasz
koxkids #231504 üzenetére
Azt még sosem figyeltem a por siklik-e, de egyik cimbi kipróbálta a hetes Golfján a waxot. Pár nappal később mesélte, hogy egy madár leszállt a géptetőre és meg akart ott állni, de lecsúszott róla.
Szóval nem csak a bogarakkal segít.Ugyanilyen bogár temető lesz az autód orra, csak sokkal egyszerűbb lesz letakarítani.
Lecsapatod, aktív hab, öblít mielőtt rászáradna. -
válasz
koxkids #226822 üzenetére
Téliből és nyáriból is az Aldiban kapható szélvédőmosót használom.
(Sokáig használtam a Lidl koncentrátumot, semmi bajom nem volt azzal sem. Aztán elkapott a gépszíj, elkezdtem sznob módjára csapvíz helyett desztillált vízzel felönteni, akkor meg egyszerűbb és nem drágább ha az aldis készre kevertet öntöm az ablakmosótartályba.)
#226830 Vismajor01 Mióta covid van nem nyúlok bevásárlókocsihoz, saját szatyorba vásárolok. De most hogy írod, engem is nagyon meg szoktak rázni egyes fém bevásárlókocsik (nagyon jujjj!).
-
tepenzed
őstag
válasz
koxkids #224843 üzenetére
Ebből is látszik, mennyire kretének az emberek, már bocsánat
Városkámban 30 perces sor áll az OMV előtt, egy kúttal odébb teljesen üres.
Tankolják a birkák tele, mert most kell elmenni mielőtt teljesen elfogy, persze arra már nem gondolnak, amikor kifogy a most telerakott autó... Ezzel a hülye gondolkodással meg kiszúrnak mindenkivel.
A kannásokat meg megitatnám.. -
válasz
koxkids #216044 üzenetére
Reggel én is megpúpoztam a tankot Shell VPower 95-tel (479,9, 28 liter) mielőtt elfogyna*. A kannákat nem vittem.
- Dupla smart-pont!
- Bakker, a táltos üzemanyagok tankolópisztolyán van display!!!4! Látod, hogy mennyi benya folyik be, illetve zseton ki. Király!
- Ééééés, a táltos gázolaj is 480, hihhhetetlen.*Vagy rájönnének, hogy mégsem kell a puruttya árában adni. 🤗
-
válasz
koxkids #213167 üzenetére
Az iOS maps-ot most fogom tesztelgetni, de tegnap már volt 2 vicces művelete, feleslegesen csináltatott velem egy tömbkört, illetve nem tudta hol van a megadott cím a címhez közeledve. De amúgy hasonlóan tervez, mint a droid tette.
Holnap reggel már élesben megy majd a buli, arra leszek kíáncsi.
De nagyon baszó ezen a 10"-on nézni a térképet
A waze szerintem évek óta szar -
-
szőröscica
addikt
válasz
koxkids #213167 üzenetére
Szerintem a forgalom egyre rosszabb, a Waze max. nem tudja tartani vele a lépést. Olyan helyeken és időpontokban áll be a nullás mostanában egy-egy balesetmentes, napsütéses reggelen is szimplán a forgalom sűrűsége miatt, amiket régen baleset idején, esős napon láttam csak, vagy még akkor sem.
A másik dolog, ami a szerintem Waze ellen dolgozik, azok a furakodó parasztok. Ha valaki az Andrássyn végigelőz buszsávban Wazet használva, az azt jelzi az appnak, hogy lehet haladni, holott a normál sávon meg se tudsz moccanni. Vagy a különböző fel- és lehajtókon sorakozó kilométeres sorokat végigelőző majd bepofátlankodó tahók is hasonló hatással lehetnek.
-
törölt tag
válasz
koxkids #210133 üzenetére
Helytelen lenne bármit is levonni egy képből és a kinézetből, de az öltözködésük alapján pontosan olyan embereket látunk akiknek teljesen természetes rutinja az autópályán átgyalogolni.
Ennek rögtön ellentmond a múltkori eset ahol az öltönyös fószer sétálgatott a bal oldalon, tehát igen, valóban helytelen levonni bármit is.
Ezt jól megmagyaráztam.130-nál egy felpattanó kavics is bemegy az agyába, aztán kiesik az útra, a mögötte jövő meg cafatokra trancsírozza, de még lehet a sofőr is belehal. Ekkora tempónál már a menetszél is egyensúlyvesztést okozhat.
Vadháló mellé kell emberháló is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest