- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch4os
aktív tag
válasz
porgeszgabor
üzenetére
Nem tudom konkrétan mire gondolsz. Mert én ezt a funkcionalitást eddig nem használtam.
De szerintem a Beállítások / Geocaching / Képek automatikus betöltése - menüpont alatt találod meg. Amihez valószínűleg kell a Geocaching4Locus add-on is.Ajánlott amúgy automatikus biztonsági mentést beállítani (én pl. Dropbox-ba mentem hetente 1x) és akkor nem kell a telóváltás után ilyennel szórakozni. Megkapod azt ami korábban volt (kivéve offline map)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest