Hirdetés
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- iPhone topik
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B. Tamas
aktív tag
"Openmaps-et használom de most már sokadjára vitt be az erdőbe"
Egy túratérképnek ez a feladata.
Bocsi, ezt nem hagyhattam ki.Komolyra fordítva a szót: Én ugyan főleg a Bükköt/Mátrát/Zemplént járom, de még soha nem vitt be az OpenMaps elzárt területekre, pedig már párezer km bennem van az évek során. Pontosabban hazudok, mert pl a Bélkőre Bélapátfalváról az apátságtól 2 lezárt sorompót is meg kell kerülni, de ott gyalogosan és bringával lehet menni, tanösvény is van. Ugyanez a helyzet a Felsőtárkány Varróháztól induló erdészeti úton ami a Stimec vagy Samassa ház felé visz, ott is sorómpóval van lezárva de gyalogosan és bringával használható.
Feltételezem az OpenMapshoz a hozzá való "Lefedés" is le van töltve és a megfelelő módon (pl bringa) tervezed az útvonalat. Ha minden stimmel nincs több tippem.
Ahogy előttem is írták próbáld meg a TuHu-t, bár azt nem írtad, hogy mivel gurultál (gondolom bringa).
Új hozzászólás Aktív témák
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-55! I5 10300H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bocsi, ezt nem hagyhattam ki.