- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
ez tényleg így van.
mivel pécsi vagyok, itt a Mecsek, én erre kerestem rá első körben.
sok szép nyomvonalat találtam. ami megtetszett, tüzetesebben megnéztem, és csak utána ment a kedvencek közé.szerintem néhány nap után kialakul egy olyan rutin, hogy ki lehet szűrni a rendszeresen feltöltő embereket, után csak az Ő nyomvonalaikra is mehet a keresés.
A balcsit nézegetem jelenleg, itt már a bringás nyomvonalakra keresgéltem, vannak fent teljes Balaton körök is.
Locusról: jó lenne benne egy olyan funkció, hogy 1 km megtétele után jelezne egy hanggal, vagy bármivel. ezt még nem találtam meg benne, lehet hogy hiányzik a progiból ez a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Hyundai, Kia topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest