- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sorge
csendes tag
Helló! No megnéztem én is ezt a GPSies oldalt. Valóban nagyon jó keresési/szűrési lehetőségek vannak, és nagyon sok túrát tartalmaz. Amit én személy szerint hiányolok, hogy nagyon sok túránál még minimális leírás sincs (vagy legalábbis én nem találtam
), így nem tűnik ki, hogy az adott túraútvonalon milyen látványosság (természeti, vár, rom, stb.) található.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), így nem tűnik ki, hogy az adott túraútvonalon milyen látványosság (természeti, vár, rom, stb.) található.