- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sorge
csendes tag
Helló! No megnéztem én is ezt a GPSies oldalt. Valóban nagyon jó keresési/szűrési lehetőségek vannak, és nagyon sok túrát tartalmaz. Amit én személy szerint hiányolok, hogy nagyon sok túránál még minimális leírás sincs (vagy legalábbis én nem találtam
), így nem tűnik ki, hogy az adott túraútvonalon milyen látványosság (természeti, vár, rom, stb.) található.
Új hozzászólás Aktív témák
- PR-Telecom
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Windows 10
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Snowboard topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), így nem tűnik ki, hogy az adott túraútvonalon milyen látványosság (természeti, vár, rom, stb.) található.