Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
codika91
csendes tag
válasz
gotlockerzed
üzenetére
jaja, egy 1szerű opendns, szerintem talán még nem is látható.
Úgy is kipróbáltam, hogy beraktam.. elindítottam a videót, közben kivettem, szal a ChaChing-nél már nem volt bennt

-
-
codika91
csendes tag
válasz
.wantííd
üzenetére
Mert már azon is gondolkoztam, hogy talán a nagyobb internetszolgáltatókkal lehet valami gond idehaza. Ezt nem úgy értem hogy nálunk van itthon a hiba. Megmagyarázni pontosan nem tudom még, hogy mi lehet ez, egyelőre én is csak tapogatózok.
maathe, megtudnád mondani, hogy neked milyen szolgáltatód van? csak mert ha neked is egy kisebb, akkor továbbmennék ezen a vonalon és kipróbálnék más szolgáltatókat haveroknál. Köszi. (Utálom a tehetetlenséget)
-
codika91
csendes tag
-
codika91
csendes tag
válasz
labogil
üzenetére
Végülis igen. De legalább Te is megkapod a pontod.
Ettől függetlenül én nem ajánlom. Én maradok a tisztességes módszereknél, ahogy eddig is.
Várni tudok, erre a redeem-re úgysincs elég pontom
Ami a másik, meg hogy ha most nem is veszik észre, de a rendelés előtt lecsekkolgatnak, hogy mit, hogy végeztél az oldalon akkor észrevehetik, hogy jópár videót "a földet körberepülve" néztél meg. Akkor meg még Te lennél fölháborodva, hogy a szemetek nem küldik ki a cuccot, pedig neked sikerült megszerezni
Inkább ne csalj, várj. -
codika91
csendes tag
"our largest selection of prizes yet"
Kicsit fáj, hogy így pont most a négyszerezéskor...
Nem akarok én veszekedni, de szerintem az lett volna a legigazságosabb, ha akkor négyszereznek, amikor már legalább 1 új pontszerzési lehetőség már fent van. Bár lehet, hogy csak az önérzet beszél belőlem...
Ennek ellenére én továbbra is aktív leszek, mint eddig. -
codika91
csendes tag
A pontokat mostantól négyszerezve nézzétek

-
codika91
csendes tag
Neem, nem azért írtam
Csak lehet, hogy picit csalódott lennék, ha valami jobb kerülne ezúttal a Z-listerekhez, mert akkor tudnám, hogy én magamnak csesztem el 
De mint mondtam ha majd egyszer megérkezik a pólóm, annak is nagyon fogok örülni
Másoktól pedig nem sajnálom a jobb ajándékot 
-
codika91
csendes tag
válasz
Mad Monkey
üzenetére
A Te döntésed... de ha megvárod, akkor pólód már nem lesz, ahogy írták is!
Remélem nem lesz vmi jobb cucc, én direkt előtte megcsináltam
De a pólónak is örülni fogok 
-
codika91
csendes tag
Jelenleg versen folyik az USA és a többi ország között PTZ gyűjtésben. Aki több pontot gyűjt össze, az vehet részt a következő redeemen. CSAK az!
"We understand that some international members are not able to watch the newest animated series. While it may occur again that different parts of the world get access to different things through Lockerz, to ensure an evenhanded approach to the current March Radness competition, we will tally up all of the PTZ earned by Team US for watching these specific episodes and add that amount to Team International."
Azokért a részekért, amit mi nem tudunk megnézni pedig megkapjuk az USA csapata által ezekből a videókból szerzett pontokat.
-
codika91
csendes tag
Én direkt megcsináltam idő előtt, viszont ha vmi jobb ajándék lesz akkor majd rágom a kefét

-
codika91
csendes tag
Valaki írt már support levlet a nyulas meg a többi videós hiba miatt?
Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Meghívót pedig küldtem