Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
Aktív témák
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
Fejezd már be a baromságaidat, mert ez már tűrhetetlen. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, de te nem véleményt mondasz, hanem otromba stílusodban uszítasz. Szerintem semmi közöd nincs se Microsofthoz, se programozáshoz, semmihez. De még rendes felhasználó sem vagy, mert ők nem törődnek azzal, hogy ki milyen oprendszert használ, hanem szó szerint HASZNÁLJÁK.
Ha pedig nem tudsz egy Linuxot rendesen bekonfigurálni, akkor te is azokhoz a mániákus kattingató kisgyerekekhez tartozol, akik reggeltől estig játszanak a gépen. Többet ki se nézek belőled. Szót se érdemelsz.
Én rendszeresen írok Windows alá programokat, de csak azért, mert ez a legelterjedtebb oprendszer a Microsoft erőszakos politikájának köszönhetően. Elismerem az NT kerneles oprendszerek megbízhatóságát, de most már Linux alatt is elég jól mozgok és programokat is írok alá.
Akkor én mi vagyok? ''Áruló''?
És te mi vagy? Egy félművelt innen - onnan információmorzsákat összeszedegető kisgyerek? Az írásaid alapján biztosan.
Aktív témák
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mesterséges intelligencia topik
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- hcl: Könnyű légierő
- Hyundai, Kia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eladó Anker Soundcare Motion Boom Plus hordozható zenedoboz!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 12GB (Beszámítás)
- Arturia KeyStep 32 MIDI USB
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest