Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Nem lesz idén iPhone 18
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
Remélem a házigazdák benne hagyják a hozzászólásomat, reménykedem benne, hogy nem sikerült erősre.
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
Fejezd már be a baromságaidat, mert ez már tűrhetetlen. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, de te nem véleményt mondasz, hanem otromba stílusodban uszítasz. Szerintem semmi közöd nincs se Microsofthoz, se programozáshoz, semmihez. De még rendes felhasználó sem vagy, mert ők nem törődnek azzal, hogy ki milyen oprendszert használ, hanem szó szerint HASZNÁLJÁK.
Ha pedig nem tudsz egy Linuxot rendesen bekonfigurálni, akkor te is azokhoz a mániákus kattingató kisgyerekekhez tartozol, akik reggeltől estig játszanak a gépen. Többet ki se nézek belőled. Szót se érdemelsz.
Én rendszeresen írok Windows alá programokat, de csak azért, mert ez a legelterjedtebb oprendszer a Microsoft erőszakos politikájának köszönhetően. Elismerem az NT kerneles oprendszerek megbízhatóságát, de most már Linux alatt is elég jól mozgok és programokat is írok alá.
Akkor én mi vagyok? ''Áruló''?
És te mi vagy? Egy félművelt innen - onnan információmorzsákat összeszedegető kisgyerek? Az írásaid alapján biztosan.
Aktív témák
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Napelem
- Nem lesz idén iPhone 18
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- HDD BAZÁR - SATA, IDE - WD, Seagate, Hitachi, Quantum, Samsung
- HP Zbook G6 i7/ 32 GB/ 500GB SSD
- 2021 Dell Precision 5560 (i9-11950H, RTX A2000, 32 GB, 1 TB NVMe, 500 nit 100%sRGB)
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs