- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
Tersius
tag
Oszinten szolva nem tudom miert igy alakult. A 7.3 gond nelkul felment, minden hardvert felismert, szep is volt, jo is volt, a 8.0 ugyanazon a gepen valamiert abbahagyta a telepitest, a felkesz rendszerben minden megallt, semmi nem akart mukodni.
Igazan nagy kulonbsegeknek nem kene lennie elvileg, de azert mindig alakitgatnak rajta valamicsket :)
Viszont nekem a Suseval tobb bajom is volt (most a 8.2-esrol tudok nyilatkozni). Tiszta rossz volt, hogy a csomagoknak nagyon jelentos resze egy teljesen regi verzioval kepviseltette magat. Ugyan a telepiteskor szolt majdnem mindegyikrol, hogy haha ez regi, meg butitott hogy ne perelhessenek, de azert olyan nagyon ez nem tudatosul az emberben. Szoval szep dolog az 5 cd, de ha utana netrol kell frissiteni, akkor kar :)
Masik ami nagy fajdalmam volt, hogy ugye szepen beallit mindent automatikusan, meg a yasttal lehet finomhangolni, de neha ha nem sikerul neki, egyszeruen olyankor elkepzelesem nem volt, mit merre keressek. Persze lehet kezzel szerkeszteni a konfig fajlokat, de a legtobbe bele van irva, hogy ne szerkeszd, amikror a yastot inditod ugyis felul fogja irni es minden odalesz.
Par dologra viszont a yastot nem sikerult ravenni (pl a nyomtato egyszercsak megszunt nyomtatni, es hiaba mondtam a yastnak, hogy na akkor csinald meg, marmar windowsos onelegultseggel kijelentette, hogy ''megcsinaltam fonok'', de tovabbra sem mukodott...
A 9-esrol nem tudok nyilatkozni, szerencsere nem sikerult megszerezni idoben :) -
tildy
nagyúr
Zsu:mandrake linux ugyanez, bizd ra a particionalast.Nagyon jo particionaloja van.
Meg a regi wines meretet is frankon tudod csokkenteni vele.En szerettem.
Jahm es tudomasom szerint a tisztelt topiknyito azert nem lathatott formazasnal ilyen lehetoseget, mert win nem tud ext2-t formazni.Ahhoz vagy partiton magic, vagy valami hasonló progi kell.
Lamadou:nem kell semmilyen progi, a telepito elintezi azt neked...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest