Keresés

Aktív témák

• Tersius

tag

válasz Zsu_ #18 üzenetére

Oszinten szolva nem tudom miert igy alakult. A 7.3 gond nelkul felment, minden hardvert felismert, szep is volt, jo is volt, a 8.0 ugyanazon a gepen valamiert abbahagyta a telepitest, a felkesz rendszerben minden megallt, semmi nem akart mukodni.
    Igazan nagy kulonbsegeknek nem kene lennie elvileg, de azert mindig alakitgatnak rajta valamicsket :)

Viszont nekem a Suseval tobb bajom is volt (most a 8.2-esrol tudok nyilatkozni). Tiszta rossz volt, hogy a csomagoknak nagyon jelentos resze egy teljesen regi verzioval kepviseltette magat. Ugyan a telepiteskor szolt majdnem mindegyikrol, hogy haha ez regi, meg butitott hogy ne perelhessenek, de azert olyan nagyon ez nem tudatosul az emberben. Szoval szep dolog az 5 cd, de ha utana netrol kell frissiteni, akkor kar :)
    Masik ami nagy fajdalmam volt, hogy ugye szepen beallit mindent automatikusan, meg a yasttal lehet finomhangolni, de neha ha nem sikerul neki, egyszeruen olyankor elkepzelesem nem volt, mit merre keressek. Persze lehet kezzel szerkeszteni a konfig fajlokat, de a legtobbe bele van irva, hogy ne szerkeszd, amikror a yastot inditod ugyis felul fogja irni es minden odalesz.
    Par dologra viszont a yastot nem sikerult ravenni (pl a nyomtato egyszercsak megszunt nyomtatni, es hiaba mondtam a yastnak, hogy na akkor csinald meg, marmar windowsos onelegultseggel kijelentette, hogy ''megcsinaltam fonok'', de tovabbra sem mukodott...

A 9-esrol nem tudok nyilatkozni, szerencsere nem sikerult megszerezni idoben :)

• tildy

nagyúr

válasz Zsu_ #10 üzenetére

Zsu:mandrake linux ugyanez, bizd ra a particionalast.Nagyon jo particionaloja van.
    Meg a regi wines meretet is frankon tudod csokkenteni vele.En szerettem.

Jahm es tudomasom szerint a tisztelt topiknyito azert nem lathatott formazasnal ilyen lehetoseget, mert win nem tud ext2-t formazni.Ahhoz vagy partiton magic, vagy valami hasonló progi kell.

Lamadou:nem kell semmilyen progi, a telepito elintezi azt neked...

[Szerkesztve]

Aktív témák