- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Tersius
tag
Oszinten szolva nem tudom miert igy alakult. A 7.3 gond nelkul felment, minden hardvert felismert, szep is volt, jo is volt, a 8.0 ugyanazon a gepen valamiert abbahagyta a telepitest, a felkesz rendszerben minden megallt, semmi nem akart mukodni.
Igazan nagy kulonbsegeknek nem kene lennie elvileg, de azert mindig alakitgatnak rajta valamicsket :)
Viszont nekem a Suseval tobb bajom is volt (most a 8.2-esrol tudok nyilatkozni). Tiszta rossz volt, hogy a csomagoknak nagyon jelentos resze egy teljesen regi verzioval kepviseltette magat. Ugyan a telepiteskor szolt majdnem mindegyikrol, hogy haha ez regi, meg butitott hogy ne perelhessenek, de azert olyan nagyon ez nem tudatosul az emberben. Szoval szep dolog az 5 cd, de ha utana netrol kell frissiteni, akkor kar :)
Masik ami nagy fajdalmam volt, hogy ugye szepen beallit mindent automatikusan, meg a yasttal lehet finomhangolni, de neha ha nem sikerul neki, egyszeruen olyankor elkepzelesem nem volt, mit merre keressek. Persze lehet kezzel szerkeszteni a konfig fajlokat, de a legtobbe bele van irva, hogy ne szerkeszd, amikror a yastot inditod ugyis felul fogja irni es minden odalesz.
Par dologra viszont a yastot nem sikerult ravenni (pl a nyomtato egyszercsak megszunt nyomtatni, es hiaba mondtam a yastnak, hogy na akkor csinald meg, marmar windowsos onelegultseggel kijelentette, hogy ''megcsinaltam fonok'', de tovabbra sem mukodott...
A 9-esrol nem tudok nyilatkozni, szerencsere nem sikerult megszerezni idoben :) -
Tersius
tag
Huha, most nagyon kikapok? ;-)
Ennyire nem tetszett a SuSE?
Nalam birta par honapig, mire teljesen elegem lett belole :) (najo, ez verzio fuggo, a 6.4 jo volt, a 7.3-ast is sokaig hasznaltam, a 8.0 kb 2 orat volt fent, aztan a 8.2 ismet bejott :)
De megtertem, azota Slackware! -
Tersius
tag
A Partition Magic 8.0 tudja az Ext3-at, ext2-t es swap.
Lehet, hogy a korabbiak is,de azt nem tudom.
Allitolag a 9.0-as Suse mar tud ntfs-t is ujrameretezni.
(legalabbis ezt nagyon hirdetik rola)
Mukodes kozbeni linux:
http://kde-look.org - Itt KDE-s kepek vannak (es letoltheto temak). Van hasonlo oldala a Gnome -nak is, de ezt most par perc kereses utan nem talaltam meg.
Aktív témák
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest