Keresés

Aktív témák

• Tersius

tag

válasz Zsu_ #18 üzenetére

Oszinten szolva nem tudom miert igy alakult. A 7.3 gond nelkul felment, minden hardvert felismert, szep is volt, jo is volt, a 8.0 ugyanazon a gepen valamiert abbahagyta a telepitest, a felkesz rendszerben minden megallt, semmi nem akart mukodni.
    Igazan nagy kulonbsegeknek nem kene lennie elvileg, de azert mindig alakitgatnak rajta valamicsket :)

Viszont nekem a Suseval tobb bajom is volt (most a 8.2-esrol tudok nyilatkozni). Tiszta rossz volt, hogy a csomagoknak nagyon jelentos resze egy teljesen regi verzioval kepviseltette magat. Ugyan a telepiteskor szolt majdnem mindegyikrol, hogy haha ez regi, meg butitott hogy ne perelhessenek, de azert olyan nagyon ez nem tudatosul az emberben. Szoval szep dolog az 5 cd, de ha utana netrol kell frissiteni, akkor kar :)
    Masik ami nagy fajdalmam volt, hogy ugye szepen beallit mindent automatikusan, meg a yasttal lehet finomhangolni, de neha ha nem sikerul neki, egyszeruen olyankor elkepzelesem nem volt, mit merre keressek. Persze lehet kezzel szerkeszteni a konfig fajlokat, de a legtobbe bele van irva, hogy ne szerkeszd, amikror a yastot inditod ugyis felul fogja irni es minden odalesz.
    Par dologra viszont a yastot nem sikerult ravenni (pl a nyomtato egyszercsak megszunt nyomtatni, es hiaba mondtam a yastnak, hogy na akkor csinald meg, marmar windowsos onelegultseggel kijelentette, hogy ''megcsinaltam fonok'', de tovabbra sem mukodott...

A 9-esrol nem tudok nyilatkozni, szerencsere nem sikerult megszerezni idoben :)

• Tersius

tag

válasz tildy #16 üzenetére

Huha, most nagyon kikapok? ;-)

Ennyire nem tetszett a SuSE?
    Nalam birta par honapig, mire teljesen elegem lett belole :) (najo, ez verzio fuggo, a 6.4 jo volt, a 7.3-ast is sokaig hasznaltam, a 8.0 kb 2 orat volt fent, aztan a 8.2 ismet bejott :)
    De megtertem, azota Slackware!

• Tersius

tag

válasz lamadou #8 üzenetére

A Partition Magic 8.0 tudja az Ext3-at, ext2-t es swap.
    Lehet, hogy a korabbiak is,de azt nem tudom.

Allitolag a 9.0-as Suse mar tud ntfs-t is ujrameretezni.
    (legalabbis ezt nagyon hirdetik rola)

Mukodes kozbeni linux:
    http://kde-look.org - Itt KDE-s kepek vannak (es letoltheto temak). Van hasonlo oldala a Gnome -nak is, de ezt most par perc kereses utan nem talaltam meg.

Aktív témák