- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Netfone
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Asin
csendes tag
:)) asszem játéknak tényleg jó. Nekem kábelem van, azért kellett, véletlenül se lássák mi van a végpont megett. ;) meg ugyi ipchains-al 3 sor volt kinatolni egy egész szábnetet. Na persze fájörvól nélkül. ;)
-
Asin
csendes tag
A nagyokról nem tudok mit mondani, én úgy csinálom hogy rendesen felkonfigurálom az IPtables-t, kívülről megscannelem, ha jó és szép akkor örülök és békén hagyom, rá se nézek többet.
Kivéve egy esetet: amikor új kernel jön ki, u.i. az a tűzfal frissítése is az iptables miatt.
BTW: ha akkora csokker lennék hogy állandóan monitoroznom kéne a fájörvólomat hogy nyugodtan alhassak és ne menjen a pulzusszámom 100 fölé, inkább eladnám a francba az összes gépemet mert ennyit nem ér az egész. -
Asin
csendes tag
nincsmit ;-P
-
Asin
csendes tag
Viszont ha mar raszantad magad akkor at tudom kuldeni a configokat. :) hehe
-
Asin
csendes tag
hat vegulis.
Azert nem tudok viszonyitani mert nalam egy kiselejtezett ibm szerveren fut a dolog, egy pc325-on. van benne 2 db 200-as pentium pro proci, ha ranezek a terheltsegre akkor altalaban 0.00-t mond. Illetve mindig. Nem tudom munkan kapni. 386-osom meg talan eletemben nem volt. Viszont van egy DX4 100-asom. (azon jáccok lendzoflór egyet, régebben az volt a firewall, ILLETVE CSAK NAT, ugyi ipchains, meg se kottyant neki. Csakhát a tables.... Én shorewall-al konfigolom es mire feltolti a szabalyokat mar azon is bealszom.) -
Asin
csendes tag
32-vel mar probalkozhatnal.
Na mind1, ez szerintem nagyon gany lenne igy, legalabb egy 486-ost probalj meg szerezni, mert az iptables meg fogja enni az egesz gepet reggelire. Arrol nem is beszelve h csinalsz egy ujraconfigot, es nem akar majd elindulni a firewall. Ugy ertem: indul az, csak olyan lassan hogy huha. Es akkor meg csak a rule-okat vitted fel meg ilyesmi. meg nem forgalmaztal semmit (bar az szerintem nem gaz.)
Sok sikert mindenesetre. :) -
Asin
csendes tag
Mennyi ram van benne?
Aktív témák
Hirdetés
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest