Hirdetés
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt írta a kolléga, hogy 3 nap után dobja a Linuxot, mert az nem userbarát, ezt arra alapozta, hogy azt a spéci multi printerét nem tudta rajta használni. Ahogy ide beírtam, utána olvastam, hogy Win10-en sem sikerült neki a dolog.
Akiknek te telepítettél gépet 40-50 éveseknek, azoknak feltettél mindent kulcsrakészen
Itt jól látható, hogy életedben nem telepítettél igazi home usereknek való desktop Linxot!

Felraktam a Mint Cinnamont, kipróbáltam és ennyi volt, max a megjelenítéshez szükséges finomításokat csináltam meg, ami sajnos bosszantó hiányosság még a legjobb outofbox disztrónál is, például a Firefox openGL beállítása.
Átlag felhasználónak egy átlag gépre sokkal jobb felrakni egy Linux Mint Cinnamont, mint egy Win10-et és tuti, hogy használni is sokkal könnyebb. Láttam, hogy ezek az emberek odaülnek a gép elé és minden fennakadás nélkül elkezdik használni. Bármi gubanc lenne azon az eszközön, nekik az ugyanolyan akadályt jelentene Windowson is, mint Linuxon. Ugyanez igaz a spéci hardverek esetére is.
Írtam is a szóban forgó kérdezőnek, hogy küldje gyorsan vissza a 30 eft-s Wint és várja az ingyenes Mint továbbra is.
Ha csak azt csinálta volna, amit javasoltunk neki, már működne az a fránya nyomi nála. Az is lehet, hogy csinálgatta is ezeket valahogy, de nem volt értelmezhető visszajelzés a segítők felé. Így elég nehéz.(#566) colomb2

Helyes! Az ilyen vitákból jön ki a legtöbb hasznos infó többnyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iparági legendával erősít az Intel
- Hardcore café
- Dell Precision munkaállomások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ha csak azt csinálta volna, amit javasoltunk neki, már működne az a fránya nyomi nála. Az is lehet, hogy csinálgatta is ezeket valahogy, de nem volt értelmezhető visszajelzés a segítők felé. Így elég nehéz.