Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt írta a kolléga, hogy 3 nap után dobja a Linuxot, mert az nem userbarát, ezt arra alapozta, hogy azt a spéci multi printerét nem tudta rajta használni. Ahogy ide beírtam, utána olvastam, hogy Win10-en sem sikerült neki a dolog.
Akiknek te telepítettél gépet 40-50 éveseknek, azoknak feltettél mindent kulcsrakészen
Itt jól látható, hogy életedben nem telepítettél igazi home usereknek való desktop Linxot!

Felraktam a Mint Cinnamont, kipróbáltam és ennyi volt, max a megjelenítéshez szükséges finomításokat csináltam meg, ami sajnos bosszantó hiányosság még a legjobb outofbox disztrónál is, például a Firefox openGL beállítása.
Átlag felhasználónak egy átlag gépre sokkal jobb felrakni egy Linux Mint Cinnamont, mint egy Win10-et és tuti, hogy használni is sokkal könnyebb. Láttam, hogy ezek az emberek odaülnek a gép elé és minden fennakadás nélkül elkezdik használni. Bármi gubanc lenne azon az eszközön, nekik az ugyanolyan akadályt jelentene Windowson is, mint Linuxon. Ugyanez igaz a spéci hardverek esetére is.
Írtam is a szóban forgó kérdezőnek, hogy küldje gyorsan vissza a 30 eft-s Wint és várja az ingyenes Mint továbbra is.
Ha csak azt csinálta volna, amit javasoltunk neki, már működne az a fránya nyomi nála. Az is lehet, hogy csinálgatta is ezeket valahogy, de nem volt értelmezhető visszajelzés a segítők felé. Így elég nehéz.(#566) colomb2

Helyes! Az ilyen vitákból jön ki a legtöbb hasznos infó többnyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Plazma TV topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Hardcore café
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha csak azt csinálta volna, amit javasoltunk neki, már működne az a fránya nyomi nála. Az is lehet, hogy csinálgatta is ezeket valahogy, de nem volt értelmezhető visszajelzés a segítők felé. Így elég nehéz.