- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Azt nem olvastam, de azért egy lassú formázásra felülírással csak képes a Disks a beállítási lehetőségek alapján. Az, illetve az egyszeres felülírás pedig már elég lehet ahhoz, hogy ne lehessen róla érdemben adatot visszaállítani. Szóval egyrészt nem feltétlen 35x Gutmanm módszerben kell gondolkodni egy X TB-os külső HDD biztonsági törlésénél, ami ekkora tárolókapacitásnál X napig / hétig is eltartana, de még a 3-7X DoD is. Másrészt gondolom nem azoknak a bizonyos hárombetűs szerveknek akarja eladni a fórumtárs az adathordozóit, hanem random home usereknek, akik a kíváncsiskodó adatmentés helyett vsz kapásból azzal kezdenek, hogy írnak rá valamit, vagyis amúgy is részlegesen felülírják a korábbi tartalmat.
Szóval szerintem nem feltétlen kell ezt annyira túlgondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung kuponkunyeráló
- Jövedelem
- Robotporszívók
- Opel topik
- Crimson Desert
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval szerintem nem feltétlen kell ezt annyira túlgondolni.