Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Több sor most csak a több eltérő példa miatt szerepel.
Jaja, amúgy ez megvolt most. Ahogy mondod, azért is lesz ez a terminalos módszer nekem szimpi, mert tényleg csak egyetlen sor kell ezután, nem kell ezekkel a kifejezetten bonyolult programokkal vacakolnom. A Handbrake is egyszer megoldotta, más beállításokkal már nyavajgott valamiért.
Egyszóval ez esetben tényleg úgy van, ahogy a nemGUI nokedlik emlegetik, hogy sokkal gyorsabb és egyszerűbb a terminalt használni. (nekem nincs is ezzel gondom, ha van kis help hozzá, mint a mostani is például)
Tényleg köszi, hogy bíbelődtél vele! Szerintem egy fél fekete pontodat törölhetem is.
(vagy nem is neked volt.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(vagy nem is neked volt.....)