Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz hunluki #72 üzenetére

Ez teljesen rendben van, amit írtál, de a cikk címe: "...soha nem volt ilyen egyszerű Linux-ra váltani!"

És elvileg ennyi az újdonság ebben a verzában:

Mi az, ami újdonság ebben a verzióban?

Határozottabb és élénkebb színek, jobb éjszakai megjelenés, új hangeffektusok és ikontémák az, ami szemre is azonnal látszik.

Emellett még teljesebb Flatpak integráció, jobb NVIDIA illesztőprogram-kezelés, automatikus ISO-lemezkép ellenőrző eszköz és felokosított Pendrive formázó, lemezkép-író, illetve illesztőprogram-kezelő és Warpinator, ami csak a használat közben veteti észre magát.

A Warpinator alkalmazás elérhet androidos rendszerű telefonra is, így nincsen akadálya, hogy a Linux és Android rendszerek között könnyedén mozgathasson a felhasználó fájlokat, Wi-Fi-n keresztül, egymáshoz közeli eszközök között.

Nos én win felhasználóként nem kaptam ebből semmi olyan infót, ami miatt feltörne bennem a vágy ezen kiadás kipróbálása iránt, mert semmi olyan infót nem tartalmaz mitől lesz/lehet könnyebb Linux-ra váltanom.

Az más kérdés, hogy már ez a kezdő rész is olyan információkat tartalmaz, ami winen élőnek "kínai"

"teljesebb Flatpak integráció" - biztos így van, asse tudom mijaza flatpak
    "felokosított.....Warpinator" - tényleg, valóban, ööö, mi is aza a WarPINA :DDD

Szóval látom, hogy nvidia VGA-val javult a működés ill. általános illesztőprogram kezelés is, meg a Androidos telefonokról/ra adatok mozgatása is kapott újabb könnyebb módszert (bár FTP szeró a telóra és erre csatlakozni gépről gondolom eddig is prímán működött)

Tehát nulla infó, hogy ezen verzió mennyire/mivel/hogyan egyszerűsíti le adott esetben a Linuxra váltást. Vagy előbbi kiemelt részből nekem nem jött ez át...ez viszont erősen előfordulhat :B Többet vártam a cikk címe alapján, de lehet nincs is errefelé annyi látnivaló, mint amit a névadás sugallott irányomba :DDD

Persze a hozzászólásokból és az általad is írtakból az lejött, hogy régi gyengusz gépre kitűnő választás. Azt is tapasztaltam már korábban, hogy pár apró spec hardveres illesztőprogramos problémától eltekintve tök egyszerűen telepíthető és használható böngészésre/filmezésre/zenehallgatásra/doksik olvasására/készítésére, tehát sokak ennyi igényét bőven kielégíti

#58 Busterftw
    :DDD

• AtHoS

nagyúr

"soha nem volt ilyen egyszerű Linux-ra váltani!"

Aztán erről miért is nincs egy bötű sem írva? Kíváncsi lettem volna miben is merül ki a Linuxra váltás egyszerűsége ezzel a verzióval, de hát a marketing dumán kívül mással nem sikerült szembesülnöm.

Új hozzászólás Aktív témák