-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
akom
őstag
Memória nem új, de egy másik gépben már fél éve tökéletesen működött.
Megpróbálhatom az Ubuntut, de nem hiszem hogy arra váltanék. Az öregek miatt akartam hasonló felépítésű OS-t mint a Windows. Ezért került a Mint-re a választás. Sajnálnám ha nem sikerülne megoldani ezt a problémát Mint alatt. -
akom
őstag
Driver managerbe nincs semmi. Hivatalos oldalon nem látok linux drivert. Live-ot kipróbálom. Ubuntun nem próbáltam, de Windows 8.1+Firefox párossal nem tapasztaltam ezt a lassúságot.
Szerk.: Ha külön VGA-ra gondoltál, akkor nincs a gépben. Integrált VGA van használatban.
-
akom
őstag
Sziasztok!
Szülőknek lett összerakva egy gép amire Linux Mint 17.3 került.
Minden feltelepült szépen, de a firefox iszonyatosan lassú. 3-5 másodperc mire elindul, az oldalak betöltése is lassabb mint windows-on, illetve a görgetés is akadozik.A gép paraméterei:
Asrock N3050B-ITX + 4GB RAM + 64GB SSDKevés lenne a gép a böngészéshez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged