- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
berek21
őstag
Korábban már írtam, hogy kicserélném a windows rendszerem linuxra. Nos azóta megtörtént a váltás, mégpedig olyannyira hogy elsődleges rendszer lett nálam. Nagyon elégedett vagyok a gyorsaságával, testreszabhatóságával, és a stabilitásával. Pedig kínoztam rendesen, ahogy egy minusz egyes kezdő felhasználótol illik.
Amúgy egy Lenovo G50-45 laptop az alany, és Mint 17.3 KDE lett a rendszer.
-
berek21
őstag
Köszönöm a válaszokat. Tanulni mindíg kész vagyok. Annyira, hogy elsődleges rendszernek szeretném. Viszont a felhasználói szokásokat még nem írtam le. Főleg multimédia használat (film, zene), böngészés, torrent. Viszont lenne egy hybrid tv kártyám, (pinnacle 340e) aminek működni kellene néha egy jupici beltérivel. Van egy nyomtatónk is, canon mg5650, azt sem lenne hátrány használni. Utolsóként pedig az érdekelne, hogy andriddal milyen barátságot ápol az os. Ha ezek menni fognak, akkor meg leszek elégedve.
-
berek21
őstag
Sziasztok. Adott egy Lenovo G50-45 ös laptop, amin egy win 10 fut. Nagyon tele van már a hócipőm vele. Szeretnék belevágni egy remélhetőleg hosszú linux kalandba. Tehát a kérdésem az, hogy ajánlott-e a mint 17.3 erre a gépre. Mivel már hetek óta olvasgatok, figyelgetek a témában, ezért szólok arról is hogy ez egy előtelepített gép. Tehát UEFI-s. Visszaolvasva pár kommentet, remélem ez nem gond. Sajnos mobilról vagyok, ezért nem tudok linkelni, amiért elnézést kérek.
http://www.cnet.com/products/lenovo-g50-45-80e3-15-6-a-series-a6-6310-4-gb-ram-1-tb-hdd/specs/
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest