- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
berek21
őstag
Korábban már írtam, hogy kicserélném a windows rendszerem linuxra. Nos azóta megtörtént a váltás, mégpedig olyannyira hogy elsődleges rendszer lett nálam. Nagyon elégedett vagyok a gyorsaságával, testreszabhatóságával, és a stabilitásával. Pedig kínoztam rendesen, ahogy egy minusz egyes kezdő felhasználótol illik.
Amúgy egy Lenovo G50-45 laptop az alany, és Mint 17.3 KDE lett a rendszer.
-
berek21
őstag
Köszönöm a válaszokat. Tanulni mindíg kész vagyok. Annyira, hogy elsődleges rendszernek szeretném. Viszont a felhasználói szokásokat még nem írtam le. Főleg multimédia használat (film, zene), böngészés, torrent. Viszont lenne egy hybrid tv kártyám, (pinnacle 340e) aminek működni kellene néha egy jupici beltérivel. Van egy nyomtatónk is, canon mg5650, azt sem lenne hátrány használni. Utolsóként pedig az érdekelne, hogy andriddal milyen barátságot ápol az os. Ha ezek menni fognak, akkor meg leszek elégedve.
-
berek21
őstag
Sziasztok. Adott egy Lenovo G50-45 ös laptop, amin egy win 10 fut. Nagyon tele van már a hócipőm vele. Szeretnék belevágni egy remélhetőleg hosszú linux kalandba. Tehát a kérdésem az, hogy ajánlott-e a mint 17.3 erre a gépre. Mivel már hetek óta olvasgatok, figyelgetek a témában, ezért szólok arról is hogy ez egy előtelepített gép. Tehát UEFI-s. Visszaolvasva pár kommentet, remélem ez nem gond. Sajnos mobilról vagyok, ezért nem tudok linkelni, amiért elnézést kérek.
http://www.cnet.com/products/lenovo-g50-45-80e3-15-6-a-series-a6-6310-4-gb-ram-1-tb-hdd/specs/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest