- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
Frawly #13186 üzenetére
Már elő is jött a régi mumusom, lecsukott állapotból visszajövet jelszót kér, utána tök fekete képernyő. Kaptam is erre korábban egy tippet, azt hiszem profil törlés vagy valami hasonló, de az sem oldotta meg.
2 GB-ra sikerült turbóznom, lásd logout-os írásaim között. De ez még így is harmatgyenge állapot.
Chromium-ot próbálgattam, de azzal sem az igazi. És akkor szó se volt se multitaskinról, se több tab megnyitásáról. Csak sima YouTube, visszavett quality-val.
Szerintem így marad offline videós gép (az viszont tökéletesen megy), esetleg Linux-os tanulgatós gép. -
Nimrod
addikt
Ismét nekifutottam régi netbookon, Linux Mint 19.3 XFCE. Ha jól látom ez az utolsó verzió 32 bites gépre. Proci Intel Atom N270
-
Nimrod
addikt
Régi vasra (netbook) Xfce-vel raktam fel. Rosszul döntöttem és valamelyik másik GUI-t kellett volna választanom?
Néha sleep-ből nem tud login képernyőt adni, sötét marad és csak restart segít.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest