- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Safranek
aktív tag
válasz
ubyegon2 #8903 üzenetére
Végül sikerült indulásra bírni , minden megvan.Nagyon köszönöm a segítségedet.
A probléma egy normál frissítés után jelentkezett.
Végig próbáltam mindent. Ligthdm - Failed to start session. Remove.
Mint themes reinstall , majd gdk-pixbuf-query-loaders >/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gdk-pixbuf-2.0/2.10.0/loaders.cache. És ezután működött. -
Safranek
aktív tag
válasz
ubyegon2 #8901 üzenetére
Morgen ,
Megnéztem , majd telepítette. Elvégeztem a mint upgradet is.Sajnos a helyzet változatlan.
Még mindig panaszkodik:
cinnamon:2429): GdkPixbuf-CRITICAL **: gdk_pixbuf_get_height: assertion 'GDK_IS_PIXBUF (pixbuf)' failed
Illetve jött még ez is:
cinnamon-session[1911]: WARNING: t+5,12859s: App 'cinnamon2d.desktop' respawning too quickly
cinnamon-session[1911]: CRITICAL: t+5,13129s: We failed, but the fail whale is dead. Sorry....
cinnamon-session[1911]: WARNING: t+5,13167s: Application 'cinnamon2d.desktop' killed by signal.xsession_errors
term.log
syslog_part
kern_logKöszönöm előre is.
-
Safranek
aktív tag
válasz
ubyegon2 #8890 üzenetére
Nem használtam még pastebin-t.Még mielőtt...
Update.közben syslogban ezt találtam.
Jan 30 18:51:57 OOOO-ThinkPad-T500 mdmgreeter[1504]: WARNING: Pixbuf theme: Cannot load pixmap file /usr/share/themes/Mint-X/gtk-2.0/images/button/button-default.svg: Couldn't recognize the image file format for file '/usr/share/themes/Mint-X/gtk-2.0/images/button/button-default.svg'#012
Jan 30 18:51:57 OOOO-ThinkPad-T500 mdmgreeter[1504]: GdkPixbuf-CRITICAL: gdk_pixbuf_get_width: assertion 'GDK_IS_PIXBUF (pixbuf)' failed -
Safranek
aktív tag
-
Safranek
aktív tag
Sziasztok , segítsetek.
Röviden. 01.30-án frissítés , majd restart után közli , hogy nem tudja betölteni a login háttérképet.
Login után : "Cinnamon just crashed. Currently running in Fallback Mode. Do you want to restart Cinnamon?"
Fekete háttér , egy desktop applet a bal oldalon , a menü bal felső sarokban , rengeteg alkalmazás nem indítható.
Kilépve a GUIról próbáltam hogy leszedem ez alaján amit utoljára telepített , de nem segített.
Logokban (még)nem látom a hiba okát.Hogyan továbbGugliztam már egy délutánt, de még nincs megoldás.
Thinkpad T500 , Mint 17.2. -
Safranek
aktív tag
Sziasztok ,
Próbálom röviden. Vasárnap , pc , install 17.1 cinnamon 64-bit. Pendrive-ról boot minden működik. Install után reboot. Egér , hálózat nincs. Képernyőn üzenet 'software rendering módban' fut most. Időm , türelmem kevés.
Rövid guglizás után inkább újrakezdtem .Kerestem egy sima 17 cinnamon 64-bit telepítőt. Install , minden ok. Egér , net van. Display is ok.Mi lehet a gond? Érdemes most upgradelni 17.1 -re?
Konfig adataimnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest