Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Elég keszekusza lett a hsz-ed. " ha kihúzom a tápot a gépből, akkor szétesik a kép......" miért milyen reakciót vársz tőle?

Nekem is LMDE van, az ikonos probléma nálam is jelen van, de engem nem idegesít, lévén semmire sem használom az asztalt. Amugy meg stabil, nem úgy mint a Mint13, meg 14 :/
-
Ez az Unity felület, ami csak Ubuntun van:

A Mint-hez nincs Unity.
Szerintem LMDE ami van neked a dátumos elnevezésből tippelve.
Azon alapban Gnome van vagy XFCE.
Most a múlt heti frissítés óta meg lehet rajta még: KDE, Cinnamon, Mate, Gnome, XFCE.Egyébként Én is LMDE-t használok teljes megelégedettséggel

Töltsd le az UP4-et, de ebben már Gnome 3 van alapból.
A Mate, ami helyettesítheti a Gnome 2-őt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

képernyőképet linkelhetsz. Ha mate, jobb klikk a panelen, hozzáadás a panelhez... és ott hozzáadhatsz egy másik menüt, nálam LMDE-n nincs gond vele.

Rowon