-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Az a baj, hogy tegnap probaltam (jo nem orakig, de amig meg nem untam
), nekem csak annyi kene, hogy dupla panel, a fentin a notificationok, ora, stb.. meg a menu. Alul pedig a megnyitott ablakok, a workspace kezelo. Na ezt intuitiven nem sikerult megoldani, tobbet pedig nem foglalkoztam vele :/
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok,
A LM Mate tud valahogy default Gnome2 feluletet varazsolni magara?
Udv
-
Jim-Y
veterán
Itt a többiek annyira egyértelműnek vették, hogy már most is linuxod van, ezért én azt veszem alapul, hogy windows-os gépetek van, így pendrive-ra a http://www.linuxliveusb.com/-al tudod kiírni a Linux Mint képfájlt (.iso) a pendrive-ra.
Üdv
megj: unetbootin is van win-re, de a fenti elég userfriendly felülettel rendelkezik
-
Jim-Y
veterán
válasz
de-nem-baj #707 üzenetére
Én értem azt, hogy neked nem érdekes, de nekünk igen, mert akkor mi is könnyen belefuthatunk a jövőben, lévén én is Cinnamonnal használom a Mintet
megj: én meg csak játékra használom a FF-ot mert másra nem jó
-
Jim-Y
veterán
válasz
de-nem-baj #704 üzenetére
Milyen problémákkal találkoztál? Én se találtam még benne hibát csak azért kérdezem
-
Jim-Y
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #683 üzenetére
Ja.. erre nem is gondoltam
valahogy az nekem töltő és nem táp.
-
Jim-Y
veterán
Elég keszekusza lett a hsz-ed. " ha kihúzom a tápot a gépből, akkor szétesik a kép......" miért milyen reakciót vársz tőle?
Nekem is LMDE van, az ikonos probléma nálam is jelen van, de engem nem idegesít, lévén semmire sem használom az asztalt. Amugy meg stabil, nem úgy mint a Mint13, meg 14 :/
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok
LMDE userektől kérdezném, hogy hogyan oldják meg on-the-fly a monitorok kapcsolgatását, két monitor van rákötve a gépre, az idő 90%-ában csak az egyiket használom, ha otthon kell dolgozni akkor kapcsolom be a másodikat, és zavar, hogy ilyenkor csak újraindítással engedi bekapcsolni a másodikat, win alatt ez egyszerűbben ment :/
-
Jim-Y
veterán
Milyen torrent klienst javasoltok LMDE-hez, mert a kapott Transmission már 3-4 torrentnél összefo..a magát, belassul stb
-
Jim-Y
veterán
De miért nem nyitsz egyet? Nincs megtiltva, én tuti látogatnám, ugyanis pont ma váltottam LMDE-re így tuti lesznek még kérdéseim észrevételeim. Egyébként LM14-ről majd LM13-ról váltottam, mert azok nem voltak stabilak, már install után sem, ellenben most ez -lekopogom*- elég stabilnak tűnik
-
Jim-Y
veterán
válasz
27Nobuo27 #632 üzenetére
Szerintem frissíteni még nem tudsz, sejtésem szerint a mintesek még nem tették bele az új verziót a repóba.
Próbáld meg ezt letölteni, majd a GDebi package installerrel telepíteni.
Letöltés, kibontás után:
LibreOffice_4.0.1.2_Linux_x86-64_deb/DEBS/*.deb fájlon jobb klikk, majd open with GDebi Package Installer.Egy próbát megér
MEGJ !! Ha 32 bites a linuxod, akkor ne a fenti linken lévőt töltsd le, hanem [link]
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
2 napos Linux Mint 13 - Maya-m van, minden jól működik, kivéve 2 dolgot:
1 - mind a chrome, mint a firefox csinál néha érdekes dolgokat, chromeban néha a képernyő újrarajzolása nem sikerül tökéletesen, horizontálisan szürke vastag csík jelenik meg, görgetésre eltűnik, vagy a bookmark bar ég be a képernyőbe, ez is eltűnik görgetésre, illetve ehhez hasonló "beégések" vannak.
Firefoxban hasonló a helyzet, ott néha színes alakzatok "égnek" be, továbblépésre, vagy görgetésre, kijelölésre ezek is eltűnnek. Magyarán használható mindkét böngésző, de néha furcsa újrarajzolási, vagy -nem_tudom_milyen- problémák vannak. Ezeket leginkább csak böngészőben észleltem eddig.2 - ha konzolból rebootolok, vagy shutdownolok, akkor nem kapcsol ki, illetve nem rebootol a rendszer. A grafikus felület eltűnik, helyette konzolos adatok jelennek meg, számomra ismeretlen forrás, mintha valamilyen system monitor alkalmazás futna infinity loopba, szépen lassan futtat valamit, de egy idő után mintha ugyanaz jelenne meg, nem indul újra a rendszer. Ha normálisan menüből megyek leállításra, akkor szépen, és gyorsan leáll a rendszer, és nincs fenti jelenség.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fujifilm X
- EA Sports WRC '23
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Xbox Series X|S
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest