Hirdetés
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
nem ez van feltelepítve alapvól others/advanced settings fül alatt ? ugyanezeket tudom állítgatni így első blikkre, ki tudom kapcsolni az alsó sávtól kezdve a telepített kijelzőkig mindent. ha lefutott az update (persze hogy gnome frissítés közben szakadt össze valami és fel se állt a rendszer úgy hogy reinstall lett a vége
én voltam a birka
) -
törölt tag
sziasztok
egy kérdésem lenne, amire nem igazán találtam választ eddig. egy ideje megy a gnome változata a mintnek a gépen. ami hiányzik hogy a felső menüt teljesen testre tudjam szabni...
feltettem "pár" számomra fontos ikont, időjárás, netsebesség, proci, memóriafigyelő, stb (ha mindet bekapcsolom kb középig mennek ki, és jobbra kilóg a vége...). a gond, hogy nem tudom a sorrendjüket állítani, se a pozíciót. és ez nagyon tud zavarni. van erre valami megoldás? plussz az advanced settings menüben végignyálaztam hogy ki lehet e szedni a bal oldalon található "ikont" ami a fókuszban lévő programot mutatja (nincs rá szükségem, egyébként se látom értelmét) de semmit nem találtam... a legjobb az lenne ha lent megmaradna a tálca a progikkal, fent pedig szabadon mozgathatnám a telepített kijelzőket, kapcsolókat, stb...
köszi előre is

-
törölt tag
sziasztok
felkerült nálam is a mint, egy gondom van már csak vele. suspendből ébbredve a laptop ventivezérlését eldobja szerintem, maxon forgatja, és nem igazán akarja csak restart után levenni a fordulatszámot...ötletek?
köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Elektromos autók - motorok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építő/felújító topik
- Titan Quest II
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ubi 10 alatt simán ment telepítés után, nem értem miért nem hagyták benne, nagyon rá lehet szokni hogy az idő pl középen van
én voltam a birka
Rowon