- Magisk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát megnéztem az usb-beállításokat a biosban.
Hamar végeztem, mert csak letiltani lehet az usb portot, semmi mást nem lehet.
Még azt is kipróbáltam, hogy mondjuk letiltom a tapipadot, és úgy dugom rá az egeret.
Sajna úgy sem megy. Ja és kipróbáltam azt is, hogy rádugok egy pendrive-ot, és akkor sem hajlandó elindulni. Azt hiszem egyelőre leteszek a kisérletezésről, és használom így a gépet.
Végülis nem nagy tragédia, indulásnál max az egér volt rádugva mindig a gépre, most erről is leszokok, sőt már le is szoktam
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged