Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Köszi megpróbálom!

Igazából ez az egy progi fut xp alól más nem, ill néha a scannert használom. Hogy mennyire friss egy win az a kb pont nem érdekel kategória mivel azt ezen 2 progin kívül másra nemhasználom, így azok számomra lényegtelenek.
Wine-al futottam már pár kört, de ott sem sikerült rábírni arra hogy mentse a beállított értékelet. Még úgy sem hogy xp alól kimásoltam az addig ott működő soft-ot és felülírtam a wine-ban lévővel. Ott látottaa beállításokat, mentett adatokat de mégse ment semmi.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon