Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fenyő
    őstag

Valamikor kiteszi, hogy szerkesztve, és már nem lehet többször szerkeszteni, valamikor meg kiírja, hogy lejárt az 5 perc. Olyankor nekem a vissza gombbal már csak üres textareat hoz. Legalábbis 90%-ig biztos vagyok benne. :D

Nem vagyok benne biztos, hogy a wayland-nek is bele kellene kerülnie. Inkább a receptre lennék kíváncsi, hogy honnan lehet ezeket a csomag neveket így összeszedni. Megvárom Fenyőt, hátha elárulja a titkait. :D

Kivárom én is az 5 percet. Kíváncsi vagyok. ggggggggggg

Van ám kereső is :P , néhányszor már leírtam, de közkívánatra akkor újra;

sudo apt-get install --install-recommends xserver-xorg-lts-utopic libgl1-mesa-glx-lts-utopic libegl1-mesa-drivers-lts-utopic xserver-xorg-input-all-lts-utopic xserver-xorg-video-all-lts-utopic libgl1-mesa-dri-lts-utopic libglapi-mesa-lts-utopic:i386 libgl1-mesa-dri-lts-utopic:i386 libgl1-mesa-glx-lts-utopic:i386 libgles2-mesa-lts-utopic libglapi-mesa-lts-utopic mesa-vdpau-drivers-lts-utopic libglew-dev

Ha pedig Vivid-re váltanál akkor értelemszerűen az Utopicot elvileg lecseréled mindenhol Vived-re, azért mondom, hogy elvileg, mert Mintnél lehetnek mindenféle közbeszóló függőségek, nem olyan egyszerű mint Ubuntu-nál, hogy fogod a HWES oldal által javasolt parancsokat és kopipészteled, kicsit utána kell járni és kísérletezni vele, milyen csomagokra lehet még szüksége, hogy ne szedjen le olyanokat, amire még szükség van.

• lev258
    veterán

Valamikor kiteszi, hogy szerkesztve, és már nem lehet többször szerkeszteni, valamikor meg kiírja, hogy lejárt az 5 perc. Olyankor nekem a vissza gombbal már csak üres textareat hoz. Legalábbis 90%-ig biztos vagyok benne. :D

Nem vagyok benne biztos, hogy a wayland-nek is bele kellene kerülnie. Inkább a receptre lennék kíváncsi, hogy honnan lehet ezeket a csomag neveket így összeszedni. Megvárom Fenyőt, hátha elárulja a titkait. :D

Kivárom én is az 5 percet. Kíváncsi vagyok. ggggggggggg

Ubuntu LTS-hez van a Hardware Enablement Stack nevű dolog, ott szokták írni, hogyan frissíthető a kernel+mesa újabbra. Újabb telepítőkbe (14.04.2, 14.04.3) már bele van integrálva.

Új hozzászólás Aktív témák