Hirdetés
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Többször újraolvastam, hogy érthető-e amit írok, mielőtt elküldöm, de számomra egyértelmű volt. Bizonyára valaki foglalkozik kutatással a linux közösségben.

BOINC program az alapja az egésznek. Ha ezt feltelepíted bármilyen konfigurációra (Linux, Mac,Win) akkor a benne található kutatási projektek közül a számodra szimpatikusat kiválasztod, és elindítod. Ezután letölt egy adatcsomagot, amit feldolgoz, majd az eredményt visszaküldi az adott kutatóintézetnek/egyetemnek. Természetesen regisztrációhoz kötött.
Van köztük matematikai, orvostudományi/gyógyászati, fizikai, kémiai kutatás.
Az LHC/CERN a svájci Nagy Hadron Ütköztetőben egymásnak lőtt atomi részecskék költsönhatásából óriási mennyiségű adat keletkezik. Ahhoz, hogy ezt a tudósok kiértékeljék/elemezzék, nagy teljesítményű számítógépre van szükségük. Ezt a saját erőforrásaikból nem tudják fedezni, illetve amivel rendelkeznek évekig - évtizedekig tartana eredményeket produkálni. Azzal, hogy kiadják a feladatokat az érdeklődöknek, jelentősen csökken a ráfordított idő.
Windows 8 Release Preview kiadásban nem működik még rendesen a BOINC program a Virtualbox-al, ezért próbálkoztam a Mint 13-alatt futtatni. Sajnos sikertelenül.
Prohardver fórumán több témában foglalkoznak ezekkel, javaslom nézd meg őket.
-
chab7
addikt
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Amit leírsz az meg nekem a SETI programra emlékeztet. Anno áldoztam is erőforrást rá a PII-es gépből. De hát még az én segítségemmel sem találtak semmit azóta sem

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szemüveges topik
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nyaralás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rowon