Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
urandom0
üzenetére
Ha jól értem, hogy mire célzol ;-) gondolom neked le voltak már töltve olyan cuccok, amiket igényel, nekem meg nem. És mivel nekem az előző aprócska program is letöltött kb. ennyit, meg ez is le akart, elment tőle a kedvem ;-)
Ja, természetesen nem telepítettem, így csak abból tudok kiindulni, hogy amikor a csomagkezelőben kijelöltem azt írta, 2,9GB helyet fog felhasználni.
Mindegy, nem zavar: feltettem csomagból, és a videóletöltőnek is lett alternatívája, így a két program nem 6GB-ot foglal, hanem pár 100MB-ot - nekem az "elveim" miatt ez jó, amúgy meg persze tök hülyeség az egész, csak 50 felett már kezdenek ilyen dolgai lenni az embernek ;-) ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon