Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• totron
    addikt

Köszi az infókat, akkor marad a Win, mert azok az apró programok amiket használok csak Win only, biztosan nem működne Wine alatt sem az eddigi tapasztalataim alapján, ha már egy szimpla JetAudio is kiakasztotta, ezek szerint nem változott semmi Linux terén. A terminálozáshoz semmi idegzetem, nem pötyögni akarok ha leülök a gép elé, a cmd-től is kivagyok, bár talán évente kétszer használom.

Mik ezek a Win only kisprogramok? Paradigmaváltásra és nyitottságra van szükséged, ezek nélkül pont a váltás/felfedezés örömeit zárod el magad elől. Amúgy előremutatóbb és korrektebb úgy fikázni valamit hogy valamelyest belemerültél. Felületes puffogással csak 2 szék közé lököd magad semmi nem jó alapon, amolyan önbeteljesítő jóslatként.
    A konzol nem lineáris elem, hanem egy metódus: nem jobb, nem rosszabb a tények síkján. Egyénileg meg olyat is lehet mondani, hogy: a egeres bohóckodás sokszor macerásabb, jobban kézre áll a kitabulátorozott pár parancs a konzolban (mivelhogy tényleg).

Ne siess úgy.

• Petya XT
    senior tag

Köszi az infókat, akkor marad a Win, mert azok az apró programok amiket használok csak Win only, biztosan nem működne Wine alatt sem az eddigi tapasztalataim alapján, ha már egy szimpla JetAudio is kiakasztotta, ezek szerint nem változott semmi Linux terén. A terminálozáshoz semmi idegzetem, nem pötyögni akarok ha leülök a gép elé, a cmd-től is kivagyok, bár talán évente kétszer használom.

Nagyon régi tapasztalatokra azért nem alapoznék. A Wine is, és rendszerek is sokat fejlődtek, érdemes kipróbálni. Ezt egyébként minden rizikó nélkül, Windows alatt, VM-ben is ki tudod próbálni. Nem akarlak rábeszélni, de ez a kérdés, ami apropóján felmerült nálad a linux, nagyon sok embernél felfog jövőre.

Szerintem érdemes kipróbálni.

Új hozzászólás Aktív témák