Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Netfone
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
gregory91
üzenetére
De, azt is megprobaltam mar, csak nem lett jo. (Live rendszer alol.) De mar nagyon keson volt, es csak fejbol csinaltam, ahogy emlekeztem. De nem lett jo, es igy, hogy a "sudo"-ra hibauzenetet dob, mar nincs idegem tovabb kuzdeni vele.

Nagyon bosszanto, amikor tudom, hogy elcseszerintettem, de nem tudok rajonni, hogy mit. Sajnos nem tudok tobb idot raszanni, hogy tovabb kiserletezzek.Igy csinaltam a masolast:
sudo cp -rp /home/* /media/homeAz uj home particio a "/media/home"-ba volt mountolva.
Jah, nincs adatvesztes, csak az "idom" lett oda.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Google Pixel topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Képregény topik
- iPhone topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon