- OnePlus 15 - van plusz energia
- Netfone
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Macrodroid
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
#1381: ubyegon2, köszi! Meglesem ezt is b-tervnek.
Mint 16 vs Mint 17: elgondolkodtam rajta, sajnos most nincs sok időm, hogy olvasgassak utána, talán 1 hónap múlva. Nem tudom, hogy milyen nyavajával járhat a frissítés: WinXP, GRUB update, torrent-ek, NAS, stb.bob.zxr: köszi neked is!
A csomagkezelőben ezt a verziót találtam: 37.0.2062.3-1 Vagy repo-t kéne állítanom a 36-os bétához? -
Azt gondoltam, hogy link címe alapján a Downgrade is benne lesz, de inkább az Up- ot írják, de amint mondottad, benne van a béta link is!
Most, hogy lassan megértettem, mire gondolsz, természetesen sunyin visszaélek a segítőkészségemmel és zaklatást is elkövetek feltehetőleg!
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy nem is használok Chrome- ot!Lassan feltehetnéd a 17- et, mert a 16 lejár. és még a galád cinizmusom is jól kiütközött

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Noctua NH-L12S L-Type
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy nem is használok Chrome- ot!
Rowon