- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
Java-t és a Flash-t csak tájékoztatásul írtam, hátha köze lehet bármihez is.
Ahogy írtam, a Kérem várjon felirat fogad és onnan nem lép tovább.
Igen, Adguard dolgozik a gépen és jó volt a gyanúd, ahogy kilőttem már be is léptetett a netbank-ba. Köszi szépen!Igen, feltettem a pepperflash-t. Tegnap észrevettem, hogy kicsit diafilmesen játszott le egy videót az index.hu-n FF alatt a gép. Inaktiváltam az egyiket, de úgy láttam, hogy a másikat is kilőtte. A videó lejátszása érezhetően simább lett, viszont az ustream-es videónak már kellene valami, mert azokat nem tudtam már lejátszani.
-
mikoljan
tag
Sziasztok,
Sajnos nem tudok a netbankba (Erste) belépni a Firefox alatt, a Kérem várjon felirat után nem enged be, és én már eleget vártam. (Eddig a Chrome-ot használtam és ott sikeresen be tudtam lépni, azonban az újabb verzió állandóan kifagy és omlasztja a DE-t.)
Tudtok ötletet adni, hogy mit kéne machinálni a rendszeren vagy Firefox alatt, hogy sikeres legyen a belépés?Rendszer: Linux Mint 17.3 - Cinnamon
Kernel: 3.19.0-32 (ezzel legalább nem kapok fekete képernyőt, ha omlik a Chrome)
Java: openjdk version "1.8.0_91"
Shockwave Flash 11.2 r202
Shockwave Flash 21.0 r0
(Miért kell kettő Flash?!)
GPU: Intel 965GM
OpenGL Version: 2.1 Mesa 10.1.3Köszi a segítséget előre is!
-
mikoljan
tag
Köszi a gyors választ, fradi81!
Rászabadítom a rendszerre. -
mikoljan
tag
Sziasztok Guruk,
A képen látható mentéseket nyugodt szívvel kijelölhetem és telepíthetem? Nem fog kikönyökölni a rendszer, ha jól olvastam - és gondolom -, csak a megerősítést kérném szépen.
Köszi!
-
mikoljan
tag
#1381: ubyegon2, köszi! Meglesem ezt is b-tervnek.
Mint 16 vs Mint 17: elgondolkodtam rajta, sajnos most nincs sok időm, hogy olvasgassak utána, talán 1 hónap múlva. Nem tudom, hogy milyen nyavajával járhat a frissítés: WinXP, GRUB update, torrent-ek, NAS, stb.bob.zxr: köszi neked is!
A csomagkezelőben ezt a verziót találtam: 37.0.2062.3-1 Vagy repo-t kéne állítanom a 36-os bétához? -
mikoljan
tag
Sziasztok,
Linux Mint 16, Google Chrome 35.0.1916.153
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges downgradelni a fenti böngészőt? Megzakkanok, hogy a hosszú i-t nem lehet értelmesen begépelni, csak billentyűkombinációval.
(Vakon gépelek, nem sas módjára pötyögök két ujjal, webes mail-t használok, fórumozok és már megszoktam a Chrome-ot.)Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Trollok komolyan
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- iPad topik
- Videós, mozgóképes topik
- OLED monitor topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest